Jump to content

ima li saputnica koja bi pravila drustvo muskarcu na putovanju kolima po Evropi

Featured Replies

Posted

trazim saputnicu(ne saputnika) za putovanje kolima po Evropi......za mesec maj ili jun 2012...Austrija,Italija,Francuska,Spanija,Portugalija....ja sam muskarac i idem na proputovanje kolima po Evropi maja ili juna...uz zadrzavanje i kupanje na moru od  mesec dana pa na vise......

Samo reci tacan datum, saljem ti ja odmah moju babu, malo joj je dosadno otkad je deda umro, pa bi joj prijalo musko drustvo. U penziji je tako da je slobodna i u maju i u junu.

trazim saputnicu(ne saputnika) za putovanje kolima po Evropi......za mesec maj ili jun 2012...Austrija,Italija,Francuska,Spanija,Portugalija....ja sam muskarac i idem na proputovanje kolima po Evropi maja ili juna...uz zadrzavanje i kupanje na moru od  mesec dana pa na vise......

Prijatelju hvala ti što si mi ulepšao dan  :spot: Setim se ovog oglasa i automatski nabacim kez na lice  lol::

Samo reci tacan datum, saljem ti ja odmah moju babu, malo joj je dosadno otkad je deda umro, pa bi joj prijalo musko drustvo. U penziji je tako da je slobodna i u maju i u junu.

:LOLLL: :LOLLL: :LOLLL:klanj::

Baš me nasmeja slatko...

trazim saputnicu(ne saputnika) za putovanje kolima po Evropi......za mesec maj ili jun 2012...Austrija,Italija,Francuska,Spanija,Portugalija....ja sam muskarac i idem na proputovanje kolima po Evropi maja ili juna...uz zadrzavanje i kupanje na moru od  mesec dana pa na vise......

Probaj preko sajta miss travel :mah:

I da verujemo da su ti namere casne, post ti, u najmanju ruku, zvuci cudno.

Ako bi dobro obrazlozio zasto bas trazis saputnicu, a ne saputnika, mozda bi imao vise potencijalnih saputnica.

Ахахаха јбт заплак'о сам од смеха и пробудио пола краја  ;D ;D ;D:party::dance:

Pa da ne pomisle ljudi da je covek, zlu ne trebalo, gej ;-). Sad ce biti kao na muzickim kanalima: trazim saputnicu za uzivanje u dvoje po plazama evrope, provod zagaratovan, sifra Kampusch.

E meni je ovo skroz.. clap.gif' alt=':clap:'>....evo zezacu se, ne zamerite vi mladji....Dakle: a da pitam ja naseg djuvegiju ima li on tatu,pa da i ja malo putujem?  :LOLLL:

A šta ako je on a seasoned gentleman, hoćeš sa njim? Pa pod  :kamp:?

A šta ako je on a seasoned gentleman, hoćeš sa njim? Pa pod  :kamp:?

Ma tata je sigurno moj vrsnjak,pa cemo da putujemo i pricamo o  Titu i kako je "Trst nas"! Uf sto ste nevaljali, samo mislite na  :kamp:

• 2 weeks later...

Sta ste napali coveka. Mozda se covek samo lose oseca u nepoznatom muskom drustvu :)

Mada jbt zamisli kakve sve saputnice mogu da ti se jave xDDD L O L.

• 1 month later...