Jump to content

Featured Replies

Posted

cuo sam da u ovim busevima ima tri sedista su avionskog tipa prikljucak za 220v na svako sediste dvd plejer e sad dal ima linijskih buseva ili su to turisticki to su busevi euro 5 motor ima li ko iskustva sa tim vrstom prevoza imaju fizider , ful opremu ako ima nea neko peporuci nekog poz

ja ne znam nista o tome ali znam da mi je trebalo dosta da skapiram, ako sam uopste skapirala...

trazis neku liniju da bi se provozao?

ja ne znam nista o tome ali znam da mi je trebalo dosta da skapiram, ako sam uopste skapirala...

trazis neku liniju da bi se provozao?

Cuti, ovde je bar imao jedan zarez :D Padne mu na pamet da pita nesto i dodje ovde da otvori novu temu, a na prethodne koje je otvarao izgleda zaboravi, s obzirom na to da su mu svih 6 postova nove teme iako su mu ljudi odgovarali na starijim  :roll:

cuo sam da u ovim busevima ima tri sedista su avionskog tipa prikljucak za 220v na svako sediste dvd plejer e sad dal ima linijskih buseva ili su to turisticki to su busevi euro 5 motor ima li ko iskustva sa tim vrstom prevoza imaju fizider , ful opremu ako ima nea neko peporuci nekog poz

Šta je pisac hteo da kaže?  :LOLLL:

• Author

ja se izvinjavam ako pitanje bilo konfuzno, mislio sam dali se neko vozio tim autobusima to su visoke turisticke klase cujem ima ih fudeks i u nisu  neznam dali su setre ,mercedesi . itd cuo sam da imaju ovu opremu sto sam naveo sada vam je mozda kasnije posto te buseve na linijskm turama nis ekspresa nema neznam za lastu mozda za svesku ,sever da imaju sve to u opremi poz svima

ne brini nije bilo konfuzno ali sad je kasnije. ima swebuss vozio se po svesku i noresku odlican bus nema tri ima dva sedista internet prikljucak za 220v ne zna motor i marku ali odlican linijska tura cela skandinavija ide nadam se da je kasno pozz tebi

• Author

zahvaljujem na odgovorima al sam cuo da po bg izdaju takve buseve ima ih po nisu to su setre visoke turisticke klase koje namenjene turizmu i ne idu  klasicnim linijama poz sviim forumasima