Jump to content

Featured Replies

Pa ja kad sam bila sve je bilo maltene za dz....  al bese davno, jos 2002-e. Do plaza ides lepo dolmusima, ja sam se kupala samo na gradskoj ali ne preporucujem jer je dosta strokava. Isla sam na izlet u aqua park, i u Efes, obilazila okolo. Nocnog zivota ima, tu je Bar street sa brdom kafica  kao i  diskoteka Ecstasy koja je bila super, ali ne znam radi li i dalje, mnogo Irish pubova...

ja sam išla 2009 i jedina plaža na kojoj se naplaćivao ulaz bila je Miracle beach, sve ostalo je bilo za đž, bar što se tiče ulaza.. naravno ,suncobrani i ležaljke se posebno naplaćuju na svakoj plaži. I moj savet da se ide štoooo ranije, jer već posle 11h nema mesta, pa čak ni za onaj malešni peškir :) A i u periodu kad sam ja bila, sredina avgusta, voda je bila tolikooo prljava, da je to bilo strašno.. Od 13 dana, ne znam da li je tri dana bila čista, ono je bilo strašno :) rekoše nam da su za to krivi neki teretni brodovi, mada se ja ne bih sa tim složila :)

Ako ti hotel bude u centru, kao što je gore spomenuto, dolaziš do plaže dolmušima, kojima je cena 2 turske lire, ako se ne varam...

Da je džaba i nije, sve što mogu da naplate, naplaćuju...

gent

Ja sam isao 2004. i samo se ne bih slozio da je sve za dz :)

E, pa ja sam isla u vansezoni  i to krajem septembra i tada je zaista sve bilo jako jeftino, a voda jos uvek topla za kupanje :)

Sad cu ja opet da hejtujem ;D

Ja sam isao u julu/avgustu i subjektivan osecaj je bio da je voda hladnjikava. Zapravo, uvek je hladnjikava iz prostog razloga sto uz taj deo obale ide hladna morska struja. S tim da leti, kad je napolju 40 stepeni, voda deluje jos hladnije! Mozda je zato tebi bilo prijatnije u septembru, kad nije tolika velika razlika izmedju temperature vode i vazduha.

U svakom slucaju, daleko da je to nesto zbog cega marccus ne bi trebalo da ide u Kusadasi :) Voda je svakako dovoljno topla da se covek lepo okupa :mah:

Pa ja kad sam bila sve je bilo maltene za dz....  al bese davno, jos 2002-e. Do plaza ides lepo dolmusima, ja sam se kupala samo na gradskoj ali ne preporucujem jer je dosta strokava. Isla sam na izlet u aqua park, i u Efes, obilazila okolo. Nocnog zivota ima, tu je Bar street sa brdom kafica  kao i  diskoteka Ecstasy koja je bila super, ali ne znam radi li i dalje, mnogo Irish pubova...

I ja sam bio 2002. u septembru i slažem se sa svime rečenim :)