Jump to content

Featured Replies

Posted

Ukoliko imate svoj stan ili kuću, učlanite se, pročešljate kontinent koji vas zanima, grad, tačnu lokaciju i ukoliko nađete nešto po svom ukusu, kontaktirate vlasnika kuće i ukoliko uspostavite deal, selite mu se u kuću na neko vreme, dok on to isto radi sa vašim domom.

Uh, oduševljena sam ovim sajtom , još samo da kupim sebi gajbu  :party:

Godišnja članarina  je  oko 120 dolara, a tromesečna oko 48 dolara. Ukoliko prvu godinu nikoga ne nađete na razmeni, iduća godina je besplatna za plaćanje članarine.

www.homeexchange.com

Dobar dan svima :)

Ja sam upravo htela da pitam nekog da l zna nesto o ovom sajtu- bio clanak u novinama danas, i meni se mnogo dopala ideja. Ja stan imam al je na kraju Vidikovca, pa nisam sigurna da bi bilo zanimljiv nekom uopste, na toj razmeni, posto videh da su dve porodice iz Bgd-a vec dale svoje stanove u ponudu, al su oni u centru grada.

Inace, gledala sam i neku blesavu komediju na ovu temu al ne mogu da se setim naziva, no to iskustvo mi slabo uliva poverenje :D

• Author

Ne bih baš puno verovala filmovima, tu se uvek preteruje- ili je sve previše dobro ili je sve previše loše, tako da batali to :)

A što se tiče lokacije-ona je odlična, ja sam ti komšinica :) i da imam svoj stan, vrlo rado dala to kao opciju, da neko dođe. Okej, slažem se da je centar mnogo bolji, ali ima dosta ljudi koji  baš od centra beže. Tako da ti je moj savet- ako imaš šta da ponudiš, ponudi :)))

E, bas ti hvala- mislim da cu to i da uradim. Ima jedan par sa bebom iz Helsinkija, koji bi bas da dodje u Bgd, pa neke sanse vec postoje :)

Sto se tice komedije- to je jedna od onih njanjavih, koje su apsolutnbo nemugice u realnom zivot, tako da sam te stvari batalila odavaaavno :)

• 3 weeks later...

Eee daa, videla sma ovo i taman da se uclanim vidim placa se ;)) Jos i stan da se ima xiixx Milsim da je super stvar, i neverovatno je koliko ima nacina za jeftinija putovanja...