Jump to content

Featured Replies

Posted

Ljudi molim vas da ako je neko bio nekad na Tahitiju! Napiše koji red o tome! Jel ima utisaka? Naših ljudi! Kako najlakše doći? Koliko ostati? Sta je sa vizom?

Čisto da znaš vezano za odlazak tamo najjeftinije je airFrance, međutim problem je što samo mesečak dana postoje direktni letovi, i pritom su cene ludačke, a u drugom slučaju imaš međusletanje u LAX, što znači da ti treba i američka tranzitna viza. (koja košta isto kao i turistička).

Nisam bio tamo, ali znam da moze da se putuje i preko Chilea, odnosno Uskrsnjeg Ostrva. Time se zaobilazi Americka viza a i vidi se jedna interesantna teritorija vise...:)

Tacno! Pogledaj na sajtu www.lan.com. Lete i iz Evrope, ali, obrati paznju, nekad imaju konekcije preko USA. U ostalim slucajevima, lete preko Santjaga, Cile, za gde nam ne treba viza. Ali, ako idu preko Sao Paola, tu vec treba turisticka viza za Brazil, koju nije tesko dobiti.

• 4 weeks later...
  • Author

Najjeftiniju kartu sam nasao za1900 evrta! :death: Sa tranzitom preko LAX. a preko Brazila nisam nasao nista! El neko zna kada je taj mesec diretniih letova da se ne preseda puno puta! :) Kakva je situacija za vizu? :)

Kakva viza kad je to Francuska? ;) Ne trebaju vize za Francusku Polineziju.

• 3 weeks later...
  • Author

Znam da ne treba viza! Al juce sam bio u turistickog agenciji odneo poasoše za viziranje za tajland i tre neme klijentkinja kupila kartu za Tahiti , pa me zanima jel kobio tamo! Kako je došao! Kako mu je bilo :party: