Jump to content

Featured Replies

Cao drugari! :)

Treba mi jedan savet-kako i gde do najjeftinije moguce karte,sa 1 koferom(do 20kg) za 13. ili 14.novembar.

Beograd-Milano(one way),posto ne mogu da pronadjem Beograd-Genoa,za 14. :(

I ako moze neki savet kako da stignem do Djenove,najlakse i naravno,najpovoljnije. :)

Ja sam pronasla samo preko FlyAirOne za 83 e,u jednom pravcu... :bang:

I deluje mi MALOmnogo  :shockkk:

I da...jel daju neki popust za studene?  smartass;D

Gracie! ;)

14/11 Wizzair        06:30-07:15 Temišvar- Bergamo 29,73E bankarskom doznakom

Trenoitalia  08:02- 09:10 Bergamo-Genova    14,25E.

Malo je frka do Temišvara, ali ako ima neko da te odveze ?!?

Izvini prevideo sam kofer to joj + 20-ak E.

II kombinacija

14/11 Rayan iz Budimpešte 06:30-8:05  99Ft ili oko 0,35E ( uz pomoć forumaša) + kofer oko 15E

Voz Bergamo-Genova 10:02-12:42 za 14,25 E.

Opet ti ostaje Bg-Bud !!??!!

Hvala Putnice-Pripravnice. :)

ll kombinacija mi vise odgovara.Stavise,bila sam danas na Zeleznickoj i raspitala se kako za autobuski,tako i za vozni red voznje i voz mi vise odgovara.

Tacnije,salterska sluzbenica mi je rekla da imaju svakodnevno tri polaska za Budimpestu,i to: u 6:48h, potom u 11:03h i u 22:10h.Putuje se 6 do 7 sati. Cena karte je 1.740 dinara.

Dakle,put do Budimpeste-sredjeno! ;)

Ostaje Rayan,za koji bi mi trebala mala pomoc prijatelja. ;)

Veeelii pozdrav i hvala jos jednom. klanj:::mah:

• 2 weeks later...

Devojcica leti za nedelju dana pa cemo znati i kakav je ugodjaj leteti sa AirOne-om

I, kakav je ugodjaj bio?

I stvarno, kakvo je bilo iskustvo sa njima? Tesko da ce ta kompanija zaziveti kod nas, s obzirom da su cene mnogoo visoke. Iz Temisvara skoro uvek imas dve povratne za 2-5eur. Ali vidim komentare po netu da su izuzetni (i ne bili s obzirom na cene).

• 1 month later...

AirOne ukida početkom januara 2013. nekoliko letova sa aerodroma Milano Malpensa.  Pored Beograda, ukidaju se i letovi za Kijev, Varšavu, Minhen i Kaljari (Sardinija).

Poslednji let između Milana i Beograda biće obavljen 8. januara.

Više nije moguće kupiti karte za letove nakon ovog datuma.

• 2 weeks later...

kad salju toliki avion naravno da se ne isplati.

I kad im je cena karata uglavnom bila kao i kod regulanre kompanija. Taman ako dodas jedan cekirani prtljag, to mu dodje to. :yok: