Jump to content

Featured Replies

Posted

Ljudi pomagajte!  :D

Treba u julu da volontiram u kampu u Tuluzu, sve je sredjeno samo treba da stignem do tamo nekako!  :stop:

Sto jeftinije moguce jer sam ubogi student  :bag:  lol::

Otvorena sma za sve varijante osim stopa to mi je ipak rizicno!  :maddd:

Mislila sam mozda da uzmem ovu Interrail One Country Flexy Pass ali da li bi ona onda vazila samo u Francuskoj ili?

Hvala svima unapred!  pijjj

Do Tuluza mozes easyjet-om iz Rima/Milana/Brisela npr. Do Brisela i Rima mozes Wizzom iz Beograda, a do Milana npr Wizzom iz Budimpeste. Cena zavisi od tacnog datuma, a nisi napisala kad bi tacno trebalo da putujes.

Verovatno je najlakse preko Rima, jer Wizz slece na Brisel-Sarlroa, a easyjet na "obicni" Brisel, pa tu treba uracunati i troskove prevoza sa jednog na drugi aerodrom.

Mozda neko ima i drugi predlog...

• Author

Putujem 3 jula..mislila sam mozda iz Budimpeste da uhvatim nesto. :102:

Ja sam vise za neku varijantu autobusom ili vozom,mada moze i avion ako je jeftin. klanj::

Pa napisao sam da mozes iz Budimpeste preko Milana... Voz 15e + Pesta-Milan 18e wizz (2. jul 19:50-21:25) + Milan-Tuluz 35e easyjet (3. jul 12:45-14:15). Moralo bi se prenociti u Milanu, istina.

Mozda neka varijanta avionom do Marseja ili Barselone, pa dalje voz/autobus do Tuluza, al ovo samo nagadjam.

U svakom slucaju, niko bolje od tebe ne zna sta ti najbolje odgovara, a to znaci da ces ipak sama morati da potrazis konkretne letove...

• Author

Naravno!  :) Hvala u svakom slucaju!  :spot:  Rapitujem se i ja,nego rekoh  mozda neko ovde zna, pa me nista ne kosta da pitam  :comp:

Ja idem oko 20.juna u Tuluz na nekih 15 dana. Dobar zalogaj od kilometraze za prvi autostop u zivotu ali dovoljno toga sam saznao i isplanirao da trenutno nemam frku.  Posle toga ako budem imao srece da nadjem neku sljaku ostacu i obici cu jos malo Francuske, Spanije i Italije. serenade 

@pustolovka Ako dodjem do neta pre pocetka jula napisacu ti kako je prosla tura stopa do Tuluza,

Znacilo bi mi ako neko stariji ima predloge za nalazenje posla u juznoj Francuskoj ili Barci, da napise koju rec, hvala.

Mislim da bi mi ipak najbolja varijanta bila vozom do Ljubljane pa da presedam tu za Tuluz isto vozom.  :comp:

Nema problema, ako imaš novca da unajmiš privatan voz Ljubljana - Tuluz  gent

• Author

Kakav crni privatni voz lol!  lol:: lol:: lol::  :LOLLL:  :LOLLL:  :LOLLL:

Videla sam na slovenackom sajtu zeleznice da postoji linija LJubljana Tuluz.  :comp:

Provericu cenu ali ne verujem da je nesto preskupo.

U svakom sucaju uvek mogu preko Italije,snadje se covek nekako.  ;)

Moj savet ti je da ideš wizz-om do Rima 3.7 i 4.7 imaš easyjet za Tuluz.Jednu noć prespavati u Lidu di Ostija,može kamp za male pare pošto je leto.Sada te ta ruta izađe 38e wizz+35,5eeasy=73,5e što je po mom mišljenju ok,samo ako ti odgovara da si u Tuluzu 4.7.

Kakav crni privatni voz lol!  lol:: lol:: lol::   :LOLLL:  :LOLLL:  :LOLLL:

Videla sam na slovenackom sajtu zeleznice da postoji linija LJubljana Tuluz.   :comp:

Ne postoji voz Ljubljana - Tuluz, ne znam zaista gde si to videla. Može preko Italije sa 5-6 presedanja, ali će te koštati ko svetog Petra kajgana, naročito kad uđeš u Francusku...

Veruj RaxCherrychu sto se tice vozova, on je nas guru...

• 2 weeks later...
  • Author

Kakav crni privatni voz lol!  lol:: lol:: lol::   :LOLLL:  :LOLLL:  :LOLLL:

Videla sam na slovenackom sajtu zeleznice da postoji linija LJubljana Tuluz.   :comp:

Ne postoji voz Ljubljana - Tuluz, ne znam zaista gde si to videla. Može preko Italije sa 5-6 presedanja, ali će te koštati ko svetog Petra kajgana, naročito kad uđeš u Francusku...

Pa videla sam na sajtu slovenacke zeleznice,a i drugarica mi je proverila koja zivi u Ljubljani  :o pozvacu ih telefonom da proverim,hvala ti sto si mi rekao! klanj::  A ako bih uzela interrail kartu? Kakva su vasa iskustva sa tim? :)