Jump to content

Featured Replies

Moj najbolji drug je upravo slusao emisiju i kaze da mu zvuci  vrlo zanimljivo :) . Ja sam na poslu pa nisam mogla da slusam :(

е, заборавих да је тренутна временска разлика није 5 сати него 4 и баш се припремих да слушам, кад ено,  већ је 11 сати у Београду :D

Ja sam na poslu pa nisam mogla da slusam

ставиће на подкаст http://www.rts.rs/page/radio/sr/podcast/2826/Prepodnevni+program/audio.html

данас или, најкасније сутра.

Тако да сви који нисмо били у прилици да чуејмо директан пренос моћићемо да слушамо :)

Super- moj drug se bas zagrejao za klub, sto preko mojih prica, sto preko ove emisije..

Odslusao, i po meni, ovo je dosad najuspesnije medijsko predstavljanje Kluba putnika Srbije! Voditeljka je zvucala vrlo prijatno i dovoljno obavesteno, pa je i Uros mogao fino i opusteno da predstavi KPS za relativno kratko vreme. Da pohvalim i Urosa i konstatujem da je sve bolji i bolji :) Istice se kao najbolji kandidat za funkciju portparola KPSa ;)

Steta je samo sto mislim da ne slusa bas puno ljudi radio, pa, zarad dalje propagande, nije lose barem podeliti link sa emisijom na drustvenim mrezama, da bi sto vise ljudi culo. Ja sam to sa zadovoljstvom vec ucinio :banana:

И ја слушао. Још ако онај слушалац одржи обећање и помогне путничку кућу...

Sad sam cula i ja, i odlicno je, mada je mogla i da mu ne upada u rec ono par puta, al ok- biilo je uzivo pa je ispalo super :) 

Још ако онај слушалац одржи обећање и помогне путничку кућу...

нисам сигуран, али мени се чини да је већ одржао обећање, пошто скоро одмах након емисије дошло је до промене бројке сакупљеног новца

Odslusao, i po meni, ovo je dosad najuspesnije medijsko predstavljanje Kluba putnika Srbije! Voditeljka je zvucala vrlo prijatno i dovoljno obavesteno, pa je i Uros mogao fino i opusteno da predstavi KPS za relativno kratko vreme. Da pohvalim i Urosa i konstatujem da je sve bolji i bolji :) Istice se kao najbolji kandidat za funkciju portparola KPSa ;)

Steta je samo sto mislim da ne slusa bas puno ljudi radio, pa, zarad dalje propagande, nije lose barem podeliti link sa emisijom na drustvenim mrezama, da bi sto vise ljudi culo. Ja sam to sa zadovoljstvom vec ucinio :banana:

Ne znam da li bih ikada ovo bolje napisao!  clap.gif' alt=':clap:'>

Link podeljen i na FB, Tviteru i G+

• Author

Још ако онај слушалац одржи обећање и помогне путничку кућу...

нисам сигуран, али мени се чини да је већ одржао обећање, пошто скоро одмах након емисије дошло је до промене бројке сакупљеног новца

Ta slušateljka će uplatiti donaciju kad joj legne penzija klanj::

Ta slušateljka će uplatiti donaciju kad joj legne penzija klanj::

Ovo je za svaku pohvalu  clap.gif' alt=':clap:'>  klanj::

• 2 weeks later...

Bravo Urose!!!  clap.gif' alt=':clap:'>

"Povezujemo svet i borimo se protiv granica"  klanj::