Jump to content

Featured Replies

• Author

e, Crna Gora - ok, a Grčka (jest da je kriza, ali ne mislim da je toliko loše u turističkim centrima), Hrvatska?  ;)

Što se tiče Grčka, čini mi se da pronalazak posla i nije baš najjednostavniji, a Hrvatska....cela familija mi je tamo i nije baš država kojoj trebaju stranci da u njoj rade....

Nije ni Crna Gora ne znam ni ja koliko bolja za rad, ali nije daleko, može da se nađe normalno mestašce, još i ako se ima neka vezica... uf, milina :)

Za rad bi najbolji bio Istanbul, to sam govorila i govorim idalje, i nadam se da ću ukoro imati priliku da odem tamo da radim... tako da, ako već tražiš, idi u Caaarski grad, nećeš pogrešiti :)

Ej aleksandra, sad se setih. Bivsi muz moje drugarice iz Istanbula je na CSu. Taj Turcin imena Guraj je hostovao nas nekolicinu. Veoma je bogat i ima holiday village nadomak Kusadasija. Oces da pitamo njega da li ima neki posao za tebe?

Kiko  :) To je savršeno! Samo postoji jedna caka u ovom trenutku..., Drug iz Istanbula me je zvao da radim neki poslić sa njim mesec dana i pristala sam, idem za koji dan....

Ako budeš bio raspoložen, tog Turčina možemo da kontaktiramo kada se budem vratila, m... ? Ako ima i neke Vile u Istanbulu, bilo bi odlično, svratila bih mu na kafu :)

Punooo ti hvala na ovome!  :party:

Kiko  :) To je savršeno! Samo postoji jedna caka u ovom trenutku..., Drug iz Istanbula me je zvao da radim neki poslić sa njim mesec dana i pristala sam, idem za koji dan....

Ako budeš bio raspoložen, tog Turčina možemo da kontaktiramo kada se budem vratila, m... ? Ako ima i neke Vile u Istanbulu, bilo bi odlično, svratila bih mu na kafu :)

Punooo ti hvala na ovome!  :party:

Ma ako има вилу онда СВЕ долази у обзир...Види да ли има неки посао у Дубаиу...? ;)

И ја бих био захвалан, ако неко има неки контак за неки послић на неком од околних приморја  ;D

• Author

Eh.. Znaci ima nas, eto, bar nekoliko koji smo u search-u za tim letnjim poslom... :) ja sam se prijavio i preko agencije za zaposljavanje Agava, ali od njih jos nista, pa vec kontam kretati se na slepo - uslovno receno... Iskreno, vec me glava boli od svih tih poslatih c.v.-jeva na razna primorja...  :)

Vecina njih koji su na "slepo" otisli, kazu da se da naci posao, zakljucno sa prvom polovinom juna, najkasnije. Jedino je pitanje visine zarade - odnosno da li se radi u CG, HR, GR...

Bacajte komentare i predloge i nadalje, pa cemo, valjda, nesto i naci...i skontati  :)