Jump to content

Featured Replies

Posted

Možda ne zvuči tako, ali ovaj putopis jeste za sve uzraste. :) Iako definitivno sadrži još jedno neverovatno iskustvo.

U svakom slučaju, Krk je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Osim po uglavnom netaknutoj prirodi, odlikuje se izuzetno čistim morem, uz ogroman broj fantastičnih plaža. Pored toga, položaj ostrva je takav da Sunce izlazi prilično rano i zalazi prilično kasno (mnogo kasnije nego u Opatiji), pa je idealno mesto za letovanje. Ja nisam obišao čuvenu Bašku, već sam se opredelio za Malinsku i grad Krk. No, više o tome gde sam išao i šta sam tamo video i doživeo, možete da pročitate u putopisu.

Za sve one koji ne vole da čitaju, kao i obično, postoji i veliki broj slika koje dočaravaju iskustvo. Uz to, ovoga puta na raspolaganju je i obilje video mateijrala, koji je podeljen u 4 dela. Komentare o samom putopisu možete da ostavite na linku, a eventualna pitanja o Krku i putu može i ovde.

Link: http://srdjanicanic.travellerspoint.com/11/

• Author

Izvinjavam se svima, potojao je neki neobičan problem sa blog provajderom, pa link nije radio. Žao mi je, dešava se. Sada je ispravljeno.