Jump to content

Featured Replies

Zanima me kako najudobnije i najbrze stici od Praga do severa Vojvodine( Subotica, NS, moze i Segedin, Temisvar), ne mora nuzno da bude i najjeftinije.

Iscitao sam temu, doduse, dosta sam i bio upucen, znam za varijantu busem Prag-Budimpesta(Student ili Orangeways), pa posle dalje. Cini mi se da i Lasta ima buseve Prag-BG. No, mislim da nema tim danima kad meni treba(jedan cetvrtak, 14. april). Avion- nekako nista ne nadjoh zanimljivo, u najboljem slucaju, leti se za BG, a pritom je i skupo. Za Temisvar ne nadjoh nista da ima smisla.

Neki drugi savet? Kako najbolje uklopiti satnice buseva? Mozda voz? Mozda neko zna neki kombi prevoz?

Noćnim vozom do Budimpešte (iz NS, Vrbasa, Topole i Sombora 12 eur u jednom smeru i 20 eur povratna) iz SU nešto jeftinije. I onda prvim vozom ( u 7.25) za Prag. Za njega kupiti unapred kartu čije cene kreću od 19 EUR preko sajta mavcsoport.hu i odštampati na automatu na železničkoj stanici Budapest-Keleti.

Edited by RaxCherrych

Mislio sam na suprotan smer, dakle od Praga ka Srbiji :) U svakom slucaju, hvala za info, pogledao sam vec pomalo na navedenom sajtu.

15 hours ago, Dragance said:

Mislio sam na suprotan smer, dakle od Praga ka Srbiji :) U svakom slucaju, hvala za info, pogledao sam vec pomalo na navedenom sajtu.

Da, nisam obratio pažnju, ali ti je isto, samo obrnuto, kartu Prag - Budimpešta kupi na sajdu ČD ili na blagajnu i Češkoj. :)

Edited by RaxCherrych

• 1 month later...
  • Author

Zanima me, jel moguce nekim Avio Low Costom ili bilokako drugacije, najbrze stici iz Praga do Crne Gore :smile: ?

A da po mogucstvu izbegnem dolazenje u Bg..pa iz Bg-a do dole....

Hvala :smile:

• 3 years later...

Kako je danas najbolje putovati od Beograda do Praga?

Vidim da kombi servisi nude stizanje za 10ak sati ali niko ne stavlja cenu online, moram da pozovem, ali da čujem i vaša iskustva i predloge.

4 hours ago, HClO4 said:

Kako je danas najbolje putovati od Beograda do Praga?

Vidim da kombi servisi nude stizanje za 10ak sati ali niko ne stavlja cenu online, moram da pozovem, ali da čujem i vaša iskustva i predloge.

Ako ti kazem da je meni iz Novog Sada do Bratislave najjednostavnije Ryanair-om iz Nisa,onda ti je sve jasno. Ne znam kako to oni stignu za 10 sati,mi smo za uskrs isli po 8-9 sati ( NS_BA i obratno)...cekanje Horgos,nista ne pitaj. Eto,pozovi,pitaj ih i pitaj na koji volsebni nacin stignu za 10 sati?

Rufio

Ryan od praga do Pešte, od Pešte do Podgorice Wizz.

Edited by pedjalon