Jump to content

Featured Replies

Posted

Putovao bih sa društvom iz Vojvodine na crnogorsko primorje, šta mi predlažete kao najeftiniju i najbržu varijantu?

Druze nisi napisao odakle si iz vojvodine. Mi iz okoline So moramo ili do Su na voz koji vise nije jeftin oko 50e, mi iz udruzenja Kljajicevcani putovali smo kombijem Ho Travel, imaju redovnu liniju do Cg ali mislim samo iz Bg a a cena slicna autobuskoj ili voznioj a bili smo sami u kombiju pauza kad hocemo rucak odmor ma kao da smo sami vozili

Крајем јула прошле године сам купио возну карту Београд-Пријепоље (мада је последња станица у Србији - Бродарево) са попустом на SRB-PLUS картицу од 30% (имао сам ваучер па сам уз ISIC узео џаба SRB-PLUS). Црногорска пасошка контрола и кондуктери улазе тек у Бијелом Пољу и без икакве приче сам контролору дао 2 евра до Подгорице а после сам до Будве хватао бус за неких 4,5 евра на попуст на индекс.

• Author

A da li je neko putovao autobusom, znam postoji nneka direktna linija do mora ali mislim samo do Herceg Novog a to je opet daleko ako idemo do bečića. Jedino ako prolazi celim primorjem pa možeš izaći gde ti odgovara. . .

• 3 weeks later...

Српски кондуктери највише на свету воле када немаш карту, тако да је куповина карте за воз бесмислена, поготово ако вас има више.

Често путујем доле, од Београда до Ужица му је доста 200 динара, од Ужица до границе још 100,200... У Бјелом Пољу се мењају кондуктери, а реална цена до мора је неких 3-5 евра.(са црногорцима никад проблема нема)

Обавезно се ценкајте, и немој да падате на ко зна какве "страшне" приче... прича он, али када види да неће извући ништа велико, прихвати и то што му даш.

Што вас је више, то се лакше нагодите... Ако вас иде 5, дате му 1000 динара, он срећан, ви срећни.  :pivoooo:

Nasi kondukteri skoro uvek hoce da uzmu pare  ;D Mislim da mi se samo jednom desilo da nije hteo pare  ;D

Jedino nemojte bas pred 20 ljudi da mu nudite ,nego ako mozete nasamo.

Uglavnom hoce da uzmu sta nudite, ali ako vide da je neko neiskusan u pitanju mogu da kazu kontrola, ovo ono i uzmu punu cenu karte za sebe. Ali zato kad sam se vracao s drustvom nocnim iz Bga s koncerta kondukter upada i vice nije vam ovo pijaca zvacu policiju da vas istera u Barajevu i ode i ne pojavi se vise.  ;D