Jump to content

Featured Replies

Posted

Ако неко хоће у Атину, мојим колима, нек се јави па да се ''шлепа''.. Крећем чим пре то раније  ;D    Из Београда.

Цифра је симболика...

Ако се не жури потенцијалном сапутнику, можемо да станемо у Солуну, Лариси или Волосу и да си попијемо једну кафу и да'немо душом. Ако Вас не буде, крећем сам, па се чешите  :mah:

cao, ideja ti je dobra-ja sam raspolozen za takvu turu. Meni bi odgovaralo kraj juna ili pocetak jula, da bih mogao da ostanem koliko god hocu, bez zurbe. Koliko planiras da ostanes i koliko kesa, prenociste i ostalo,

• Author

На крају је пала одлука, а то је да нисам одлучио ништа још :happyyy: сем да ћу да кренем пут Грчке 22.јуна, али ми крајње одредиште неће бити Атина, већ највероватније Солун или Халкидики. Вратио бих се опет у Србију крајем месеца, па онда почетком јула поново силазим доле, ако Бог да. Тако да би тада могао да се качиш, ако испадне све како сам замислио.

Мада, што више размишљам о путу, све мање ме привлачи Атина, а све више остали градови, читав Пелопонез, па чак и хватање трајекта за Крит.

О свему осталом можемо да се договоримо, ништа није одлучено a priori.

Ja planiram da idem u Atinu 2. jula, pa bih mozda mogla da se pridruzim ako bi isao u Atinu pocetkom jula i ako bi bilo mesta?