Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko mozda ima iskustvo sa putesestvija po grckim ostrvima.

Mene konkretno interesuju Mikonos, Kos, Ios, Rodos. Kakve su cene smestaja (kamp, privatni smestaj, hosteli) i kakav je prevoz izmedju ostrva. Na netu sam nasao podatke sto se tice smestaja. Uglavnoj je sve skupo, preko  20 evra za noc.

Sto se tice prevoza postoje linije i cene od Pireja do ostrva , ali nema informacija za linije izmedju ostrva.

bio sam prosle godine i super je avantura.... :banana:

Kampovi su jeftini...u proseku 6 evra noc po osobi ....sator za 4 osobe na iosu (u luci) je bio jedan ili dva evra.....

hostel postoji u okviru kampa u Firi na santoriniju...krevet je 12 evra u sasvim pristojnoj sobi (ispred sobe je bazen )..... postoje sajtovi za sve kamp centre u Grckoj ....pronaci ces ih lako

spori brodovi su jeftini....  santorini - ios je 9 evra ako se ne varam..... ios mikonos je bio 16 evra (mozda gresim..)

pirej santorini je 29 evra a ako ti priznaju ISIC (popust vazi samo za studente grckog univerziteta) onda je cena 19 (meni su priznali...  :banana: )

cene za brodove su pristupacne i ne moras da brines za mesta...uvek ih ima.....

u temi Santorini sam napisao nekoliko, cini mi se, korisnih informacija......

Da li neko mozda ima iskustvo sa putesestvija po grckim ostrvima.

Mene konkretno interesuju Mikonos, Kos, Ios, Rodos. Kakve su cene smestaja (kamp, privatni smestaj, hosteli) i kakav je prevoz izmedju ostrva. Na netu sam nasao podatke sto se tice smestaja. Uglavnoj je sve skupo, preko  20 evra za noc.

Sto se tice prevoza postoje linije i cene od Pireja do ostrva , ali nema informacija za linije izmedju ostrva.

Mikonos je jedno izvikano mesto gde je sve skuplje minim 50% u odnosu na ostala ostrva a nista vise ne nudi za tu razliku, sve ces to videti i na drugim mestima. Predlozio bih ti Santorini, nije skup a vredi ga videti.

Ne znam kako sada stoje stvari sa linijama izmedju ostrva, koliko sam cuo vise ne postoji direktna linija iz Soluna za Krit, ja sam isao , ali davne , `94 od Iraklinona do Soluna, brod je stajao na 6 ostrva, Santorini, Ios, Mikonos, Skjatos, i ne mogu da se setim preostalih ostrva. U svakom slucaju, probaj da nedjes na internetu podatke za brod, imas dosta toga na www.virtualtourist.com, na forumu,  skoro sam bas gledao nesto u vezi tih stvari.

• 5 years later...
  • 2 weeks later...

Поздрав људи,да се укључим у тему.Дакле примарни циљ ми је да кренем из Солуна и да стигнем у Пиреј.Не мислим ићи директно него и да обиђем неколико острва,не морају ми бити ни успут,па ако ми неко може дати неки савет или предлог за руту.Хвала :)

Drustvo,

je l' neko kampovao u Kalamitsiju na Sitoniji?

Nemam ideju kako da dodjem do tamo iz Neos Marmarasa, ne mogu nista da nadjem na netu. Jel postoji neki prevoz?