Jump to content

Featured Replies

Posted

Sad sam se bas smorio. Kupio sam neku jeftinu torbu, HOBO TEAM proizvodjaca, do 25kg. Ima tockice, sifru sve u fulu ali nemam deo gde se upisuju licni podaci a putujem za dva dana Orange Ways-om. Da li moze da se nekako zalepi ili prisije neko malo "cudo" recimo na zadnjem delu kofera i tu se samo upise ime i prezime? Ako neko razume dobro engleski nek mi prevede ovo "Each passenger shall display a name tag on his/her luggage held in the luggage rack.". Pokusao sam na google translate ali je prevod bezvezni. Takodje me zanima koliko litara piva sme da se ponese preko granice? Znam da je 1L dozvoljeno ali jakog pica e sad da li u tu kategoriju spada i pivo? Nadam se brzom odgovoru.

Ja sam putovao Orange waysom i nisam imao ispisano ime na rancu, tako da ne verujem da ce praviti problem. U svakom slucaju ako bas zelis da imas ime, mozes kupiti nalepnicu, nju zalepiti na kofer i na njoj napisati podatke. Ili cak mozes nekim finim kanapom zavezati kartoncic sa imenom na rucku kofera ... Sto se piva tice ... Sta ce ti vise od litre piva majke ti? Pa i u Evropi se prodaje pivo, mozes tamo da kupis.