Jump to content

Featured Replies

Posted

Putujemo u Bugarsku, Suncev Breg, svojim kolima.

Krecemo u 21.07 nocna voznja, u Suncev Breg se stize oko 11h-12h, povratak 31.7 u popodnevnim casovima.

Rado bi podelili troskove goriva sa dve osobe, bilo bi sigurno udobnije i jeftinije nego autobusom. Javite se  :gossip:

• 3 weeks later...
  • 10 months later...

Pozdrav.

Treba mi preporuka za letovanje u Bugarskoj, neko malo, mirno mesto, jeftinije po mogućnosti. Ne mogu da nađem informacije jer želim sama da idem i da sama organizujem letovanje a nema naših sajtova sa informacijama o mestima. Samo agencije koje nude hotel ei aranžmane a ja neću preko agencije jer hoću da uštedim. Jedini sajt koji sam našla sa malo više informacija je http://bugarskainfo.com/, tamo sam i pročitala o Ahtopolu i dopalo mi se. Ako neko zna da li je to mesto stvarno ok kako oni kažu, neka mi kaže. Iz iskustva. Ako ne, neka mi neko preporuči neko mesto, može i selo na obali gde bih mogla da odsednem pa bih ja sama obilazila primorje. Nadma se da će mi neko pomoći.

Pozdrav i hvala unapred

Zorice,

u principu, za Bugarsku ti nikakvo posebno planiranje ne treba. Imas svako vece po nekoliko nocnih vozova iz Sofije do Burgasa. Vec na stanici, sacekace te brdo ponuda za smestaj, koji mozes vec tu ugovoriti (tad te obicno prevezu gratis), a mozes i na minibus za neke smesne pare do nekog mesta koje ti se svidja.. recimo Primorsko ili Kiten. Tamo, opet, kada dodjes, dovoljno je da se malo prosvrljas okolo, pitas u bilo kom restoranu za sobe, i vrlo brzo ces naci smestaj.