Jump to content

Featured Replies

Posted

mapa-istanbula.jpgStigli smo u Istanbul i počeli da tražimo stan. Nakon bar pedeset prepešačenih kilometara, stvari počinju da bivaju jasnije i, možda, malo tmurnije. Pročitajte na kakve smo sve začkoljice, peripetije i probleme naleteli u potrazi za kućom!

Pročitajte ceo tekst

Svaka cast na zivcima i energiji. Srecno dalje!

E jbg, a mislim da sam pričao Čiju o agencijama i tim fazonima oko potrage za stanovima još tamo u novembru kada sam pomagao tazbini ( :) ) u potrazi, mada smo zujali samo po Modi. Cene su tamo išle od 800 pa na više, neopremljeni.

Postoji i fazon da za nekih 150 evra mesečno opremite kuću, poput frižidera, televizora, klime i sl. To takođe završavaju isti ljudi koji rade u agencijama za izdavanje stanova...

Ma samo opušteno i bez sekiracije :)

Uh, komplikacije! A da probate da iznajmite neki pristojniji magacin, pa ga lepo opremite? Samo ideja. eto.

Momci, svaka vam cast za trud i sto se mucite za nas. Nije lako uspeti sa toliko nepredvidjenih poteskoca ali mozda se na kraju desi i neki povoljan sticaj okolnosti pa nesto bar minimalno odgovarajuce i nadjete.Cak i ako se to ne dogodi tj. celi napor bude uzaludan bitno je da ste vi dali sve od sebe, jer to je najvise sto mi ljudi i mozemo da uradimo. SAMO HRABRO...

LAZARE, (i ostali koji ste u ovoj potrazi)

drzim palceve iz sve snage da sresenje pronadje sto pre, ali pada mi na pamet nesto drugo, ne znam koliko moze da bude od pomoci...ali imam u Istanbulu rodbinu i ako si raspolozen javi mi se da ti dam kontakt telefonski, da se spojite tamo pa da ti se nadju.....oni nisu emigranti, tamo su vec generacijama i ljudi sa odredjenim polozajem, mozda bi mogli da budu od pomoci....... moj mail: [email protected]

Bahčelievler, Atašehir... To je sve prilično daleko od centra. Tražimo nešto u centru, jer će tako svima biti mnogo zgodnije.

Tražite nešto blizu metro stanice i onda nije bitno gde se nalazi.

Inace posto sam sveze trazio stan za sebe, u Novom Sadu je ista situacija postala, 99 posto oglasa su preko agencija