Jump to content

Featured Replies

najjeftinija karta je sa Unitedom (koji je zakupio određen broj mesta u Lufthansinim avionima i fiksnim trajanjem od dva meseca) iznosi 468€. Međutim ja nisam uspeo da nađem po toj ceni nego po 495 a sada je negde oko 560 (govorim za predstojeće leto). Tu sam cenu našao u jednoj dok su mi u dve rekli da je avio kompanija te cene raprodala.

Da ne spominjem da sa Lufthansom, isti avion, dan košta od 610 pa naviše....isto važi i za agencije; sve isto a različite cene!

možeš preko British Airways-a da nađeš za 580€

sve ostale kompanije su dosta skuplje, barem po mojim saznanjima. Možda Danil,  Dule ili neko treći imaju druge informacije.

i da, teoretski postoje i karte od 400 evra ali za totalni off season ali se i upravo tada mogu naći (januar)

a ovo što sada neke avio kompanije reklamiraju jeftine letove za NYC možeš da zaboraviš jer se povratak mora obaviti do 28.juna....

www.united.com

www.lufthasa.com

www.ba.com

unutar amerike

www.jetblue.com

www.southwest.com

www.airtran.com

:mah:

• Author

[quote author=Cruela DeVil link=topic=638.

msg8555#msg8555 date=1177432923]

Kako naci najjeftiniju kartu do New Yorka?

help

flowers::

Najveci problem koji poskupljuje put je Britanska tranzitna viza koja je citavih 5500 din., ali bilo kojim prevoznikom ti da putujes moraces da imas zaustavljanje ili u Britaniji ili nekoj shengen zemlji.

Nije potrebna nikakva viza kada imaš let sa presedanjem na relaciji Beograd - Minhen, London, Cirih, Frankfurt - New York

Ti se u Beogradu čekiraš za Njujork tako da ne traže vizu.

• 11 months later...
  • Author

30.marta stupio je na snagu sporazum o otvorenom nebu ("OpenSky") izmedju EU i SAD-a.

Ocekuje se povecanje konkurencije i pad cena karata.

• 6 months later...
  • Author

AirAsia je krenula malo da se siri ka zapadu. Otvorili su prvu destinaciju u Indiji - Tiruchirappalli (juzna Indija). Na relaciji Tiruchirappalli - Kuala Lumpur cena karte krece od oko 40eura sa svim uracunatim taksama. Tako da sada mozemo iz Istanbula da stignemo na Daleki istok za svega 180-200eura. Airarabi-om do Indije, a tamo hvatalo pomenuti let.

• Author

AirAsia X je otpocela sa radom pre nesto manje od godinu dana, ali nama zeljene a najavljivana konekcija London - Kuala Lumpur za 2.6$ jos nije proradila (mada je i dalje najavljuju). Trenutno AirAsia X leti iz Kuala Lumpura za Australiju (Pert, Melburn i Brizbejn) karta se moze naci za 60e i za Sangaj karta krece od 55eura sa svim taksama.

• 3 weeks later...

pokusao sam na air arabia da skontam neku kartu do colomba ali kad sam pokusao da bukiram kartu ispalo da nema srbije na listi  :?

Sta sad? jel neko radio ovo, a da mu je uspelo?

Ako mislis na rubliku "Contact Information", odaberi bilo koju drzavu, ako te kontaktiraju to ce biti telefonom ili e-mailom tako da nije bitno. A u rublici "Nationality" ima ponudjeno "Serb".

da, probao sam da stavim sloveniju, ali contry code number ne mogu da promenim. ostaje sleovenacki, tako da ne mogu da postavim broj telefona