Jump to content

Featured Replies

Posted

istanbul-thumb.jpgŠestog dana potrage, našli smo se sa gospođom koja je pristala da nam pokaže stan. Jener je upotrebio sve poznate superlative u turskom jeziku da nas predstavi kao valjane ljude, Marko je treptao ka gospođi kako samo on ume, a Lazar je iscrpeo svoj mršav turski vokabular u (diskutabilnom) pokušaju da deluje prijatno...Pročitajte ceo tekst

to mi je mozda i omiljeni kraj i jedan od omiljenih parkova. juuuupi.

Svaka cast...mozda ne bi bilo lose da barem jedna soba ostane nenamestena, jer se tako vise ljudi moze smestiti, a ocigledno je pod u odlicnom stanju i veoma cist ;)

Ja sam zadovoljan ... :-) Ako neko ne postuje pravila ponasanja ja cu da intervenisem, jer je bezbednost moj resor. :-)

Svaka čast! Stvarno ste carevi i mnogo mi je drago zbog vas jer ste uspeli da realizujete što ste zamislili. Nadam se da ću nekad doći u Istanbul i posetiti kuću, a voleo bih i nekako da doprinesem celom projektu. (ako ništa drugo, da napunim frižider pivom) :)

Pozdrav dobri ljudi! :)

Svaka cast!!!!

Ba smi je drago sto ste uspeli....nadam s eda cu doci u drugoj polovini jula u Istanbul i doneti Vam potrepstine- da doprinesem projektu....ima stvari koje su uvek potrebne....kraj je odlican, bas ga volim.....

Vidimo se u julu......;):)

Bravooooo! :)

super ste! svaka cast, samo tako nastavite!

Ljudi svaka vam cast!!! necu dolzaiti (bar ne ove godine) ali mi se citava akcija svidja i stvarno ste carevi! sve pohvale, srecno u daljem radu i lijep provod zelim!

3 puta ura za KPS!! Ura! Ura! Ura!!  clap

Bravo ljudi, stvarno. Bas bih volela da navratim, ako se napravi dobra kombinacija vremena i novca...

Puno srece organizatorima sa gazdaricom, komsijama  i najvise sa  stanarima! Nek vam nista ne padne tesko! Pozdravljam vas!!

PONOSAN SAM NA VAS I NA SVE LJUDE KOJI SU DALI SVOJ DOPRINOS DA OVA IDEJA ZAZIVI!

Deco, svaka cast...mama je ponosna na vas....e sad bi stvarno trebala kasica prasica za sve koji budu dolazili...ipak su neki ljudi dali pare da se ovo realizuje, a treba placati i dazbine i mozda produziti koji mesec...Bravo! clap

Ma biti ce to jedno super letovanje,druzenje,zezanjcija i upoznavanje srpskih putnika u Istanbulu ...ne mogu se Srbi odlepiti od

Turaka pa to ti je!

E sad kako nalazu domacinska pravila red bi bio ,a i valja se za svaku srecu i uspeh da svaki putnik kad ulazi u novu kucu/stan

ponese/donese kafe i nekoga pica koje god ili sta moze...sve ce se to konzumirati i potrositi sa ostalim ukucanima u veselju

i dobrom raspolozenju dao Bog !  lol::

Ma biti ce to jedno super letovanje,druzenje,zezanjcija i upoznavanje srpskih putnika u Istanbulu

Nikako samo iz Srbije! Iz celog sveta :) Za naš klub i Putničku kuću ne postoje granice ;)

I Kemal je tu :)

Svaka čast obojici i svima ostalima koji su podržali celu priču!

Bravo za ideju i pohvale organizatorima. !

Nazalost, necu biti korisnik ali neka uzivaju oni koji mogu priliku iskoristiti !

ovo je fenomenalno,drugarica i ja definitivno dolazimo :)))))) Svaka cast!!!

Super projekat, super tekst, super fotke, i sjajna energija... Neka kuca bude dom svakoj putujucoj lasti....

Mnogo mi je drago,drugari,zaista!

U zdravlju i veselju je svi koristili! Živeli!!!

:))

Čivitli i Lazare, svaka čast na tolikom trudu i radu! Sreća te je stan imao gazdaricu, a ne gazdu, pa ste mogli još neki poen da skupite na šarm. :)

Ne morate previše posuđa i potrepština da sakupljate za kuću, svako može da ponese i ostavi ponešto. Samo još i da postavite nekog redara da brine o jačini buke, pošto kad se skupi 20oro ljudi u stanu i tih razgovor zvuči kao džumbus. :D

Puno poljubaca i pozdrava iz Niša!