Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav ljudi,ja bi malo na more letos,al nema se kinte (prokleti fax,sve mi pokupi) ,pa hteo bi da vas pitam imali negde na Crnogorskom primoriju da se malo radi preko leta (ono dobijem besplatni smestaj i neku malu platicu)cisto da malo vidim more.

Ako znate gde ima i kako javljate odma.

Hvala unapred na odgovorima.  ;D

file:///home/sandy/Desktop/Volunteer%20at%20a%20backpackers%20hostel%20near%20the%20beach%20in%20Korcula,%20Croatia%20-%20workaway.info.html

Ovo ti je posao na Korculi....po meni neije ni meriti sa Crnom Gorom...e, sada ako bas volis samo C.goru- tu nemam ideju...inace ovih kao sto sam ti poslal ima koliko hoces u citavom nam okruzenju (citaj svetu  ;):blob: :blob: :blob:

Daju ljudi smestaj na predivnom ostrvu, za 5 sati pomoci u hostelu.......

prosetaj po istoj grupi preko ovoga sto sam ti poslal imas i u Sloveniji, Istri,......a naravno i po Italiji, Spaniji, Grckoj, Turskoj ......To je dobro resenje kada je  :yok: ....ako iams jos neko pitanje- samo pitaj- ako umem pomoci cu.....

Da , potrebno je za registraciju, ali jos nisam naisla na info da je neko uspeo da zaobidje to placanje.....ali to je ulog za sve ostalo posle, a i za vreme od naredne 2 godine....pri tom - otvara mogucnosti za veci broj ovakvih *aranzmana*..... Srecno  u potrazi  clap