Jump to content

Featured Replies

Posted

fridge-thumb.jpgI tako, sasvim neočekivano, našli smo se u deset uveče na ulici, a pored nas je stajao frižider visine prosečnog čoveka. Stajali smo tamo bez ikakve ideje kako da prebacimo to čudo na drugi kraj grada. Da bude zanimljivije, imali smo i orijentalnu garnituru za sedenje i leškarenje...

Pročitajte ceo tekst

mislim da neću imati prilike da uživo vidim taj stan, ali način na koji vi inače pišete i opisujete, čoveka prosto može da dodirne stvari. obožavam vaš duh i nivo avanturizma koji ispoljavate, prosto dajete vetar u leđa. jedva čekam prve letnje priče iz Putničke kuće.

Svaka čast! Ja sam poslao prijavu, ali mi nije stiglo nikakvo obaveštenje..Pa se čudim šta nije u redu..Pozz

Samo nesto da proverim:

Da li sam vas dobro razumela da na poslatu prijavu -cu dobiti neki odgovor od vas???

Ok je ako ste u guzvi - nego samo da budem sigurn ada sam vas shvatila.....prijavu sam poslal pre nekoliko dana- tj onda kada ste je izbacili ..... :)

Podrazumeva  se pod obavezno...frizider brutalno nakrcati sa svim i svacim  :eat:  :spot:

Pa da fercera samo tako ::crazy:

...nekada davno, preko sedam mora i sedam gora, bio jednom jedan frižider...

Са фрижидером одлично сте прошли :)

Са интернетом је стварно мало незгодно, скупо и није поштено од стране провајдера.

Мислим да укључена опција "не приказуј графичке садржаје" може да додатно уштеди мегабајте. :)

Bravo, vrlo snalažljivo. :)

Ovaj vaš blog biće i upustvo za sve naredne pokušaje da se naprave putničke kuće.

Samo napred! I pišite šta se zbiva!