Jump to content

Featured Replies

Malo sam sokiran ovim negativnim komentarima, da li dusebriznika koji brinu o turizmu, da li nacionalista koji se plase da ce manje biti Srbi ako odu u Tursku, da li dokonih bogatuna koji se groze svega sto nije all inclusive, pa iz bastica kafica pljuju na sve to. Ja sam cuo za projekat kada je vec zavrsen, ali me je odusevila ideja koja je nekom pala na pamet. Naravno i ja vas mrzim iz razloga sto se pre vas nisam toga setio :) Svaka novina je genijalnost, da li je ideja kopirana ili smisljena sasvim je sve jedno ako se sprovede ili ostvari tamo gde do tada nije praktikovana.

Jedno veliko bravo za sve vas kojima je ovo palo na pamet, a nadam se da se do godine vidimo gde god budete bili.

• 4 months later...

a koja pritom nije finansijski zavisna od bilo koga, pa ne mora da se prilagođava bilo čijim komercijalnim, političkim, ideološkim ili kakvim god interesima

tako je! a gledajte da tako i ostane!

• 3 months later...

Неразумем зашто сте очекивали да вам помогне нека фирма или орг.Овакви пројекти су потпуно смешни и бесмислени за њих.Овако нешто би вам рекао било ко, ко се разуме мало у маркетинг.Могу само замислити изразе њиховог лица када сте им предложили овако нешто.

Сматрам да је идеја лепа и подржавам је !

Иначе овакве ствари нису легалне у било којој земљи а оно што није легално неможе бити финансирано од стране било које орг.или установе.

Овакви пројекти су самофинансирајући као што сте урадили у пракси са путничком кућом у Шпанији.

Некад и кад имате супер пројекат неће нико да вас финансира зашто?зато што тамо негде седи неки манагер за маркетинг који је корумпиран и који даје паре фирмине својим људима.

Размишљајте позитивно и радите позитивне и добре ствари а паре ће саме доћи.

Ја да сам на вашем месту ставио бих бројчаник посете сајту и направио банере за рекламе,те рекламе би закупио свако ко има интереса рецимо нека фирма која продаје полисе путног осигурања? или било ко, ко има интереса.Ти банери нимало нису јефтини па макар били и јако мали и ето вам пара за путничку кућу или било који слични пројекат.