Jump to content

Featured Replies

Posted

grupna-thumb.jpgProšle su prve dve nedelje Putničke kuće u Istanbulu. Od 1. do 14. jula, u kući su boravile 34 osobe iz sledećih zemalja: Srbija, Nemačka, Litvanija, Danska, Italija, Poljska, Argentina, Rusija, Sirija, Francuska, SAD, Čile, Austrija, Kostarika. Ovde računamo samo one koji su noćili.

Pročitajte ceo tekst

Bravo... vidi se da projekat lepo napreduje, da živi. Zapravo, najviše se vidi iz onog snimka, prava atmosfera okupljališta putnika, a sam tekst je poput izveštaja. Pišite malo više o toj atmosferi, o razgovorima koje imate, o vašim zaključcima u vezi sa projektom za sada, itd... :)

Baš sam se pitao šta Vam se dogodilo :) Dajte neke sličice sa tih plaža

Svaka cast sto ste postavili fotke.To je ta slika koju sam zamisljala...mada sa nesto vecom guzvom......Pridruzujem se molbi da postavite fotke nekih plaza :)

Napravite neku reportažu i pošaljite novinama, možda privučete sponzore za sledeći projekat :)

Odlcno!!!Tako sam odprilike i zamisljala sve ovo...Srpska posla,originalno!!!Nego sta se planira posle Istanbula,tj.kad vam istekne renta za taj stan.Predpostavljam da 'picite' dalje :) Pozdrav i lep provod!!!

Ne vidim da ste služili čvaraka!

Kakva je to kuća bez čvaraka, a posebno u Istanbulu?  ;D

Nego, super to sve izgleda, ponosan sam na vas.

Atmosfera je super, stan je super, ljudi deluju interesantno...

Nadam se da stoički podnosite toliku promenu ljudi. Mislim da bih posle takve akcije postao stolpnik u nekoj pustari na jedno dva meseca.

Još da je čvaraka (jes' da bi ih Marko sadžgao vrlo brzo) ... ovako neću baš najviše da vas hvalim, nego samo 'nako kako priliči, pristojno.

Alal vam!

:mrgreen:

Ljudi ide li neko uskoro vozom u Istanbul? Ne bi bilo lose da imam neko drustvo..Ja krecem u subotu 21-og u 22 h iz Beograda..Pozz

Idemo nas tri, ali 20-tog uvece i ostajemo dan u Sofiji , pa ujutru sutradan busom za Stambol...koliko ja znam vo zti ne radi celom duzinom, moras da presedas na bus...e, sad da li ces sa nekim stajanjem kao mi ili pravo iz jednog u drugi - kako izaberes..... ;)

E odlično.Pa priča ide ovako.Voz za Sofiju ide u 22 h iz Beograda.Tamo stiže u nekih 8 h ujutru.Voz za Istanbul ide u 19 h,ali ni on ne ide direktno do Istanbula,već samo do Kapikule,a odatle Turske železnice organizuju besplatan prevoz do Istanbula.Te informacije dobio sam na ŽS Beograd.Jel i vi idete na istu priču uz kartu Balkan flexi pass?Veliki poZz :)

E odlično.Pa priča ide ovako.Voz za Sofiju ide u 22 h iz Beograda.Tamo stiže u nekih 8 h ujutru.Voz za Istanbul ide u 19 h,ali ni on ne ide direktno do Istanbula,već samo do Kapikule,a odatle Turske železnice organizuju besplatan prevoz do Istanbula.Te informacije dobio sam na ŽS Beograd.Jel i vi idete na istu priču uz kartu Balkan flexi pass?Veliki poZz :)

ja idem na BF Pass ... znaci,ima da obidjem i Sofiju usput :) ...ako neko ide 31.jula iz BG,moze da me nadje u vozu...ja produzavam za Ankaru,tamo cu da boravim do 5.avgusta,pa onda za 'Carigead' u kucu (do 11.avgusta) ... a to turske zaleznice organizuju bus mesto voza ili?? to je i standard kod remonta pruge ... no,iz Sofije ide sigurno u 19.00?? ...ja cu da idem tako - ionako moram da ukucam 2 dana ako cu da nastavim prema Ankari ...

Ja krecem 22. uvece vozom za Istanbul, isto sa flexipassom. Ako jos neko ide tada neka se javi :) Inace se vidimo u Kuci  clap.gif' alt=':clap:'>

Ne, tako sam isla ranije , kada je isao u cugu...sada smeo s eodlucile da idemo vecernjim preko Dimitrovgrada u 9.50 pm za Sofiju, rano ujutru u Sofiji, ceo dan i uvece oko 8.30 krecemo busom za Istanbul...bolja , zanimljivija i jeftinija kombinacija.....ujutru u 6.30 u Istanbulu.....

Ja krecem 22. uvece vozom za Istanbul, isto sa flexipassom. Ako jos neko ide tada neka se javi :) Inace se vidimo u Kuci

Jel znaš možda da li moram da krenem u subotu uveče kako bi stigao u ponedeljak u Istanbul?

Tada sam najjavio dolazak u kuću..Pošto putuješ balkanflexipass-om..znaš li možda kada se stiže u Istanbul?

Kako sam ja shvatila preko svih komentara na forumu, ako ides samo vozom, koji ocigledno pravi celodnevnu pauzu u Sofiji, onda ti treba dva dana puta. Dakle, krenes uvece iz Bg, ujutru si u Sofiji, kreces uvece odatle i sledece jutro stizes u Istanbul (nakon onog presedanja u bus). E sad, da li to znaci da se ponistavaju dva dana na karti, nemam pojma. Verovatno da da. Meni je ionako sve jedno jer mi ukupno 4 dana Flexija i treba. Znacu iz prve ruke od nedelje ;)

Ali da ne spamujemo dodatno temu, imas vise informacija na https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=1532.165

Stvarno,šta je sa čvarcima? Po ovom vremenu svakako bi prijali.

A ljudi, sta se desava sa stvarima? Gde se ostavljaju? I je l' se stan uopste zakljucava? :)