Jump to content

Featured Replies

Posted

23days-thumb.jpgU Putničkoj kući je dosad boravilo tačno 70 ljudi. Najveći broj osoba koje su noćile u jednom trenutku bio je 21. Pogledajte kratak izveštaj sa nekoliko crteža i video-snimaka, da vidite kako su protekla prva dvadeset tri dana Putničke kuće u Istanbulu.

Pročitajte ceo tekst

Jednostavno fenomenalno, svaka čast KPS :)

Impresije prenete kroz fotografiju, crteže i zabeleške su baš lepe i kreativne ;D Muzika takođe dočarava osobe, bluesman je odsvirao svoju priču :spot: A tu je i voajer koji je snimao ljude dok spavaju ::crazy:zvizhd

Pozdrav iz Republike Srpske...valjda nekad dodjemo...:D

stvarno sjajno, zamisao o kuci i ostvarenje ideje je nesto toliko kreativno i sa antropoloske tacke primamljivo, da zahteva jednu detaljnu analizu u vidu bar studije, kad se ljudi koji su boravili tamo celo leto, vrate kuci..to ocekujemo od vas, i puno vam se zahvaljujemo unapred...

sto se mene tice, nazalost nisam u mogucnosti da svratim ovog leta u kucu, u gradu koji toliko volim, ali bice prilike sledeci put, nadam se...jer kapiram da prica tek pocinje :)

Savršeno :))) Baš kako i treba da bude.

Želim puno sreće Muahibu!

@bam-bam

Osim priča, putničkih saveta, crteža, muzike i ostalih kreativnih doprinosa, prikupljamo i statistiku: ko dolazi, odakle, kuda ide posle, osnovni demografski podaci, itd. Planirali smo da napravimo malu analizu i vizuelizaciju tih podataka i samih medijskih materijala, kao i još štošta, no o tome kasnije :) Za sada objavljujemo mali poziv za antropologe: dobrodošli ste u ekipu! :)

kako je ovo prediivnoo!! svaka vam cast

E ljudi može li neko reći nešto o gradskom prevozu u Istanbulu? Koje karte uzeti i kako je najpovoljnije..Pozdrav

Ne diraj lava dok spava!

Niko Lazara da pohvali kako svira :)

Ne znam da li ste ovako nešto očekivali, ipak ovo je toliko divno da ne umem trenutno rečima da opišem. Ne znam ko mi se više dopada, čije ideje su mi lepše. Verujem da nisam jedini kada kažem da sa nestrpljenjem očekujem nove tekstove!

Troglodit iz fotokopirnice!!!  lol::

Fenomenalno! Kakva neverovatna druzina! Bas mi je zao sto necu moci da se pridruzim. Puno pozdrava celoj ekipi  :mah:

Hej, ja samo da vas sve pozdravim, i da se još jednom zahvalim na fenomenalnom iskustvu1

P.S. ima li nekih novosti o Muahibu? Kako mu je familija?

• 2 weeks later...

Šta je s tim narednim tekstovima? Ovo dosad je bilo predivno, zašto ste stali? Kao da ste me navukli na drogu a onda mi je naglo uskratili!

koliko dana moze da se boravi u toj kuci?

Do pet noci. Ako je potrebno da se ostane duze trebas to naglasiti u prijavi, pa ces dobiti odgovor da li je moguce.