Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima, znacila bi mi pomoc ukoliko je neko putovao na ovoj relaciji. Kako sto direktnije i jeftinije stici.

Dakle postoji EC voz koji krece u 8 ujutru iz Bratislave a u Katowicama je oko 13h, ali ne uspevam da nadjem koja je cena karte. Pretpostavljam ne mala.

Dolaze u obzir i varijante sa presedanjem, kupovanjem karata koje nisu medjunarodne, bus i sl. samo mi je potrebno neko konkretnije iskustvo. Mi bismo rano ujutru (kad god) krenule iz Bratislave a u Katowicama bi trebalo da budemo do 15h.

Hvala vam unapred!

• 2 weeks later...

Имаш воз из Варшаве који дели вагоне у Остарви ( ка Прагу,Бечу и Будимпешти ). Чини ми се да ова два која иду од Беча и Будимпеште иду и преко Братиславе. Ја са ту карту, до душе од Варшаве до Будимпеште платио 30евра. Не верујем да је скупље од 15евра та од Братиславе до Катовица.

Obrati pažnju, jedino ti je voz u 23:02 direktan, ostali su sa presedanjem u Breclavu. Ako idete u jednom smeru samo, ne isplati ti se, a ni povratna nije nešto naročito jeftina - 52 EUR.

Ako idete u jednom smeru možete da kupite kartu do Bohumina za 19 EUR i posle od poljskog konduktera dokupite do Katovica...

• 2 weeks later...
  • Author

Ovako smo uradile: nocnim vozom do Budapeste, satak kasnije krece voz za Bratislavu (povratna 17e), proskitale dan po Bratislavi i oko ponoci uhvatili Polski bus (koji vidim da ste predlozili i koji je skroz ql, 18e u jednom smeru) i ujutru oko sest bile u Katowicama. Hvala vam na predlozima, mozda nekome posluzi i ovo moje malo iskustvo. Caos!