Jump to content

Featured Replies

E neces dobiti Hekata,jer nisi decku pozajmila laptop! nono  Je li tako Cane? Cane? Ko ce dobiti pokloncic? Izjasni se,pod hitno!

• Author

Devojke, devojke... Priznajem da i u ovim godinama nekako čoveku prija kad se "otimate" o njega, pa samo nastavite. ;D

Nego, mamahaker, a što nisi otišla i ti? Bar je dovde lako stići. (za uteći ne znam, nisam bio u takvoj situaciji :)) Koga zanima kako izgleda, ima nešto snimaka na mom YT kanalu.

Inače, bajadere su iste s' obe strane.. ne duge, nego grane. Bar ja ne primetih razliku. Btw, preporučujem ti da probaš i Kraš 1911 čokoladice, odlične su. A kako sam ja antialkoholičar, bolje da mi ne naručujete vino, ko zna šta biste dobili. Joj, sad se setih, u Opatiji postoji Kraš sladoled, sa raznim ukusima, uključujući i bajadera kup. E, to treba da probate! Kakve čokolade, kakva vina i ostali bakrači. Samo do BG-a bi se blago istopilo... Eh, šteta, baš bi vam se svidelo. ;D

P.S. Da pokažem da su stare generacije kulturne i vaspitane, ako ste zainteresovane da probate doneću nazad Kraš 1911. Samo to neće biti skoro.

Vrisaaaaaacu od smeha! Cane koji si ti car? Hajd' licnu kartu na uvid!

A tek kad sam procitala "devojke,devojke"...slusaj: ja sam MAMA haker, i meni to zvuci kao mama (cerke od 28 godina),ne znam kako tebi? Hekata je verovatno mnogo,mnogo mladja...ali ako imalo licis na Stinga ...onda pijemo kafu...

Bajadere:nije mi gušt da jedem ove, a znam da je to isto..prem tome dovuci ovamo taj Kras!

Sto se tice CRO,vrlo rado bih isla,bila pre par godina (2-3) bilo SUPER...imas neki apartmancic,kucicu????

I ja sam antialkoholicar ,pa pice ipak donesi Hekati! Sladoled jedi sam, sram te bilo nezahvalnice jedan.....

Vristacu,casna rec....komentar ti je  :LOLLL: Uzivaj ti nama tamo,blagoš ti je tebi...i ne zaboravi taj Kras!

a ja ne odustajem od svoje grapice :))) to sti ne pijes, to je vec tvoj problem :)))

• Author

Ah, mama, mama, kao ti nije prijalo što sam napisao "devojke"? ;D

Sting, kažeš? Hm... Sve zavisi koliko si fleksibilna u definiciji "imalo ličiš na Stinga". :) A džaba ti lična karta, jer sam uzeo onu sa čipom, pa tu nećeš naći moju adresu. Dakle, nema načina da mi otmeš čokolade.  nono;)

Elem, za bilo kakav alkohol (i duvan) sledi isto što sam rekao i familiji - "vreme sad, žao mi je" (copyright Indeksovo radio pozorište). Dakle, nichts. Nažalost, danas videh da su čokoladice poskupele 30 % (20 evra kilo; bajadere su skoro 30!), pa neće baš da bude "it's raining chocolate", ali za degustaciju će se naći. Ako ne ostanem ovde. ;)

Odo' da uživam, moram da slušam mamu. :)

Eh Cane, Cane,ma prijalo,kako ne,samo znas kad znas...da nisi, a neko misli da jesi, mada danas nista nije pravo, nego virtuelno....licna karta me ne zanima zbog adrese,vec datuma rodjenja.. Sting? Hm,pa bar da znas da sviras!!!....Poskupljenje cokoladica me ne zanima, donesi kako znas i umes , a  i Hekata ce ti reci da je ne zanima to sto ti propagiras prohibiciju....Evo, ja sam skromna:Cokoladice,jedno 10-tak dana Jadrana, dobro s putem 15 dana...i onda ne moras da pevas....Idi ti Cane nas uzivaj i dalje, a ja odoh do Prahi...veceras....zovu me daljine...Bratislava, Prag...Karlove Vari... :mah: :mah: :mah:

u stvari nema veze, to za lozovacu (a nisam se salila ni najmanje), i tako mi se Istra vrlo cesto nadje "na meniju" tako da cu ipak doci do moje grapice :) a tebi, neka te neka...recimo, ja ne volim slatkise pa ih opet donosim prijateljima :) tako da to sto ne pijes grapicu....

• 2 months later...
  • Author

Red je da kažem i kako se čitava balada završila...

Apsolutno nikakvih problema. Na "njihovoj" granici policajka je bila nasmejana i osim pasoša nikakvo pitanje. Na "našoj" nasmejana policajka i dvojica carinika. Jedan mlađi, opušten, smeška se zagonetno, skoro kao da je uduvan, a drugi, stariji, u uniformi, daleko ozbiljniji. Rekoh da imam komp i monitor sa potvrdom. Ovaj mlađi odmah tražio da vidi potvdu i dalje se smeškajući, naslonjen na prozorče. Već sam mislio da imam "nešto" nacrtano sprejem na kolima. :) Potvrdu je pogledao bukvalno preko k i dodao je starijem kolegi. Ovaj je počeo nešto da zagleda sa svih strana (pečat se blago razmazao), ali mlađi je (i dalje se smeškajući) samo rekao "može". I to je bilo to. Opet, možda je u pitanju njihovo iskustvo i procena, jer stvarno i nisam imao ništa za carinjenje.

Dakle, eksperiment uspešno završen, hvala svima još jednom.

Pa kako da ti se ne smeskaju kad si sarmantan!!!!! :evil:

I da, dobro nam dosao....eto nas po poklone,naravno!!!!

• Author

Draga mama, ;)

Bolje vas našao, a ako ovih dana svraćaš u Beograd, pa još u njegove južne krajeve, javi se za degustaciju. :eat:

Asortiman mali, ali probran. Samo požuri, mama, požuri, puno je gladnih usti... :gossip:

Dragi Cane...ja inace izbegavam vas "grad",jer je nas GRAD lepsi..a sutra putujem na sever u Slovacku kod dragog mi zeta (i cerke naravno)! Tako da,kao da sam i degustirala.....vazna je volja...a ti ako te put nanese severozapadno, tzv.autoputem koji vodi u Evropu,dodji da se sladis vojvodjanskim specijalitetima! :eat:

Vazno je šarmeru da si ti napunio baterije i smeskao se policajkama (a i one tebi)!