Jump to content

Featured Replies

Posted

Dakle, kupujem nosač bicikala koji se kači na peta vrata automobila. Imam samo nekoliko uslova:

- Za najmanje dva bicikla, sa pravim ležištima za iste, a ne samo blago oblikovana plastika koja će da uništi râm

- Aluminijumski, sa sunđerima na delovima koji dolaze u kontakt sa kolima

- Kačenje za karoseriju da ima gore, dole i sa strane (mnogi modeli nemaju kačenje sa strane, pa su nestabilni)

- Najvažnije: potpuno nezavisno podešavanje ugla između tri osnovna dela - onaj koji se oslanja dole na branik, onaj koji se oslanja gore na staklo i onaj na koji se kače sami bicikli; tako da se nosač prilagodi svakom obliku karoserije

Poslednji uslov naglašavam, jer svi nosači koje viđam imaju samo dva dela, pa su mi neupotrebljivi (mogu samo za hatchback oblik karoserije).

Ne zanima me nosač koji podiže bicikle iznad automobila. Dakle, NIKAKO ovako nešto: http://parts.capriolo.com/proizvodi/dodatna-oprema/nosbicza-autna-peta-vratmiura. Em nema ležišta, em podiže bicikle gore. Jedino što kod njega valja jeste nezavisno podešavanje sva tri ugla.

Cena: do 40 evra.

• 3 weeks later...

A jesi li nabavio Kras?  To ne znas da napises? A msm:desktop,nosac za biciklove..stolice za ljuljanje....Kupuj bre te cokolade i dolazi!

• Author

:D Baš svratih da ti kažem kako su čokoladice u Krašu nešto jeftinije (bajadere "samo" 23 evra kilo). Ali ćeš morati da budeš veoma strpljiva, jerbo ja ne nameravam da se odreknem mora tek tako. Btw, stolica za ljuljanje, odlična ideja! ;D

I daj otvori temu "Šta kupiti u Krašu". Ne znam da li spada u Evropu, berzu ili obaveznu opremu, ali ne možemo da "trujemo" sve ostale teme čokoladama. Iako ih sigurno i moderatori vole.

Nemoj da me nerviras tako "rano"..sad sam ustala....ne skreci sa teme. Domaci zadatak imas: Kras i grapica ,kad vec ne zoves  malo na more...tu si me posebno iznevirao..."Dodji mamahaker...nije to tako daleko..."... a gde cu da spavam? Zato moram u Grcku, a placem za  Hrvatskom! :cry22: :cry22: :cry22:

• Author

Nisam znao da je u Grčkoj spavanje besplatno. :o Ima i ovde kampova, hostela i privatnog smeštaja. Ako hoćeš, raspitaću se za cene. Npr, verujem da je kamp Preluk jeftin, jer je "ŽNJ" kategorije, a lokacija savršena. Evo, prvi link sa gugla: http://autocamp-preluk.com/cjenik/ (1 EUR = 7,45 KN). Dakle, nema razloga da plačeš. Elem, Kraša će biti, ali piće jok. Za sva ostala pitanja, idemo na PP ili otvaraj temu. :)