Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

Imam jedno pitanje ... kako najbrže i najjeftinije do letonije ?

Ranije je bio direktan let ..al sad je to ukinuto i ima samo sa presedanjem sto je oko 300 e.

A to je bas mnogo.

Hvala za info :)

Pozz

@avinaken preduhitri. To je svakako najpovoljnija solucija.

Nego, @Rufio... da li si na kraju otisao do Praga posto si se interesovao ovde za najpovoljniju soluciju?  zvizhd

Evo gledam karte za oktobar recimo Ryanair Budimpesta-Varsava ima i za 10 evra povratna  :D

Mada od Varsave do Rige ima 550 km.

• Author

Wolf bio sam u Pragu 10 dana i na koncertu Brus Springstina i bash je bilo dobro..ishao sam do budimpeste 26 e vozom, a posle Orange ways 15 e do Praga tj uzeo sam 30e povratnu. I Bilo je extra. :)

Sto se tice info za Rigu hvala, sad cu da vidim dal mogu to sve da organizujem, to je vishe nego povoljno, jedino sto treba sa Kevom da idem a ona nije bash u Avaturistickom fazonu cimanje tamo vamo :) heheh

Hvala svakako za Info

Pozz

• Author

Ne znam gde si video povratnu za 10 e,ja ovde gledam i ima za 30e povratna najmanje  do varsave ?

10 evra je u oktobru. Evo bas sam sad pogledao 2618 forinti sto je malo manje od 10 evra :)

• Author

Da da..pa kapiram da jeste, mada je mene iznenadio burazer iz Letonije koji se zeni pa tako da cu morati sad za koji dan da idem, tipa od 27 do 3 ili tako nesto, mada i tih 30 nije nesto preterano mnogo :) mada 26 + 30 + 16 opet jeftinije od 300 koliko je avionom preko beca :D

A nisi možda pogledao koliko je airbaltic iz Budimpešte? :D