Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav ljudi...1 sep idem na letovanje u Nesebar..Plavi pasos mi je istekao a novi nisam stigao da izvadim,tj zaboravio sam da ne vazi,imam hr pasos...da li se iz Srbije moze izaci i uci sa njim...?tacnije dal mogu otici u Bugarsku samo sa hr pasosem ?tacnije bez srpskom pasosa...da li ce mi praviti problem..?Pomagajte  :ll:

• Author

Hr pasos je vazeci...Posto zivim u Srbiji..Da li ce mi praviti problem zasto na nasoj granici nemam srpski pasos?tj da li ce mi u povratku lupati onih famoznih 90 dana ostajanja u srbiji..Cuo sam svasta pa da proverim.

Зашто би ти правили проблем? Него, реци ти нама јеси ли успео да нахваташ неку Бугарку за женидбу? ;D

• Author

Ahahahahahahahahahahahahah...Navatacu kad dodjem...:D Zato mi i frka :D Znaci nije problem otici  :banana:

Evo da jednom i ja ispravim pedjalonija :)

Mozes imati problema na izlazu iz Srbije, tj mogu te zezati gde ti je pecat da si usao u Srbiju sa Hrvatskim pasosem. E sad mogu da te zezaju a i ne moraju, ako ti je adresa u HR pasosu u Srbiji onda ne bi trebalo da bude problema ako nije onda i bi. Ako imas vremena a ti skoci do najblize granice i samo udji i izadji zbog pecata i miran si.

Tako je, nisam dobro pročitao da je srpski pasoš istekao. Mada...

Ne bi trebalo da bude problem i sa izlaskom sa hrvatskim pasošem ali ko zna..?

Moguća je i varijanta sa srpskom ličnom kartom u Makedoniju a iz nje u Bugarsku. U povratku ulaz u Srbiju iz Bugarske sa hrvatskim pasošem.

• Author

U hr pasosu mi je mesto prebivalista u srbiji..ja sam iz srbije samo imam dvojno drzavljanstvo...hocu da izadjem iz srbije sa njim i da udjem sa njim...Nista vise...Da li bih trebao nazvati konzulat da proverim,aj pomagajte..valjda necu imati problema sa ovim...

• Author

Mislis li da ce mi praviti problem sto mi je istekao pasos?dal bi znacilo da ga ponesem na uvid...da im dam 10 20 30 400 evra da me puste :D Pu al sam smotan trebao sam ranije pogledati dokle vazi :(

Ne očekuj od mene da podržim mito.

Uostalom, mislim, da to nije ni moguće.

Ako baš moraš u Bugarsku onda je opcija preko Makedonije sa ličnom kartom.

• Author

Ma salio sam se za mito  :LOLLL:

Da li je pametno da ponesem i stari pasos objasnim sta i kako..pa ako me puste puste..ako ne okrenem se i za makedoniju?Jel moze tako?

Ivane, ne znam kada moras da budes u Bugarskoj, ali, ako odes u policiju u ponedeljak, mozes da zamolis za dobijanje urgentnog pasosa za 48h. Na prijavnici potrazi nacelnika i sigurno ti izlaze u susret!

• Author

1 septembra najkasnije bih isao...Znam da ne moze da se predje sa nevazecim pasosem..al ti mene nisi dobro razumeo..Rekao sam dal je dobro poneti i taj sto je istekao...cisto kao neki uvid da stvarno nisam stigao da izvadim pasos i sl...Znaci izgleda da cu morati da vadim pasos...Znaci bas nikako ne mogu izaci iz zemlje bez srpskog...

mozes u Makedoniju sa licnom kartom, pa odatle onda upotrebi HR pasos, ali mozda je najbolje da izvadis i nas pasos, jer ti ocigledno to sleduje

• Author

Znam da mi to sleduje svejedno isao ja sad ili ne,samo neverujem da ce stici za 10 tak dana da mi se to zavrsi :( ... Dal vredi ici probati na Bugarsku ili odmah preko Makedonije?

• Author

Zvao sam pogranicnu policiju,i jos mnoge druge..bez srpskog pasosa nikako ne mogu izaci :( tako da svejedno moram vaditi..Hvala ljudi na odgovorima..Kad se budem zenio zovem vas :D  :LOLLL: