Jump to content

Featured Replies

Posted

blog-50-thumb.jpgPutnička kuća u Istanbulu polako se primiče svom završetku. Pogledajte vesti, novosti, zapažanja, kuriozitete, fotke, crteže, video-snimke i ostalo, i saznajte kako ovaj projekat izgleda nakon pedeset dana i 196 posetilaca!

Pročitajte ceo tekst

Svaka vam čast!

Zaista čista, mirna i zanimljiva kuća. :-)

Zanima me samo otkud informacija o prosidbi, kad je čuvana tajna? :-D

Bilo je zaista predivno provesti par dana u Kuci, upoznati sve te divne ljude i videti kako ovakav projekat zaista moze bez problema da funkcionise. Jos jednom svaka cast, unapred se radujem sledecim akcijama :)

Ah da, ako se neko seti da ponese onaj moj dusek na kome spava Muaheb, castim gajbom piva...  ;D

Slike su vam divne , a i ovi nezaboravni sjajni ljudi na njima.....jer bilo je u kuci ovako kako slike docaravaju, a i jos mnogo, mnogo lepse......... :)

Sjajno!

Svaka čast momci.

Na kraju sam iskukao instant kurs koji će prisutni ukućani slušati sledeći vikend. To mi je pokazalo da je Ester, ne samo super predavač, već i super osoba. Kuća stvarno izleda super, a stikeri po zidovima, pločicama, frižideru su skroz kul :)

Потврђујем написано и да додам да је атмосфера у кући одлична. Стварно је чудно, али заправо и није - да се веома поштује кућни ред. Иако је махом шаљива атмосфера, укућани се међусобно односе са уважавањем, а оне које сам упознао - са страхопоштовањем према пројекту Путничке куће.  :)

Iskrene cestitke svima koji su osmislili i pomogli ostvarenje projekta, kao i sjajnim stanarima kuce koji su ucinili da sve funkcionise besprekorno. Zao mi je sto se projekat odvijao u vreme kada nisam mogla dati svoj doprinos, niti vas posetiti, ali vidimo se, nadam se uskoro na nekom drugom mestu.

Fantastično! Projekat za divljenje! Predivno!

Citav projekat je fantastican! :)

Cast mi je i zadovoljstvo sto sam imala prilike da ucestvujem u njemu :)

Good job guys :)

Ona kuća u Berlinu je možda propala zbog mlađe populacije posetilaca, dok u Istanbul (i Bliski Istok) verovatno idu stariji i iskusniji putnici, koji znaju da poštuju tuđe stvari i kulturu.

do godine ako Bog da idem i ja dole :D

Svaka cast ljudi!!!!!!!!!!!!

Čestitam na velikom uspehu! :) Lazare i Marko, svaka čast! :)))

Mislim da je kuća uspela i da je bila tako uredna i funkcionalna pre svega zahvaljujući ličnostima vas dvojice. Od prvog dana ste pokazali primerom kako se treba ponašati (a bez tog primera poruke na zidovima ne bi mnogo vredele).

Jedva čekam da se vidimo i da čujem utiske iz prve ruke!

• 2 weeks later...

Sve cestitke organizatorima, jako mi je zao sto nisam bio ali cim mi malo deca porastu, zenu pod ruku i idemo u avanturu :-)