Jump to content

Featured Replies

Posted

Glupo pitanje mozda ali da li znate da li dozvoljeno kampovanje na Adi Ciganliji? Ili Kosutnjaku?  :kamp:

edit: Izmenjen naslov, izvod iz Pravilnika foruma:

"Davanje naslova

Kada otvarate temu, dajte joj naslov koji odrazava njenu sustinu. Recimo, "Viza za Liliput" ili "Kako do Marsa" su dobri naslovi, a "potrebna pomoc" i "HITNO" su loši naslovi."

Mogu da ti dam samo moje misljenje. Na Adi valjda ima cuvara, pa mozda moze da bude neki problem, ali, ne znam da li je zvanicno zabranjeno. Doduse, zavisi i gde mislis to da radis. Ako je neko skrovitije mesto, ne bi imala problema, verovatno. Na plazi, mozda bi te neko opomenuo, zabranio, a mozda i ne bi :) Za Kosutnjak, hm, opet sirok pojam. Ako se zavuces negde u sumu, mozes i sama da se izgubis, a tamo te niko ne bi ni kontrolisao :D Ako uopste i ima kontrole.

U principu, rekao bih da nije dozvoljeno, jer su to javne zelene povrsine, ali, dokle god nije masovno, verujem da bi moglo da se istolerise. Uostalom, probaj, pa javi kako je bilo :)

Na Adi sam vidjao likove da kampuju na onom divljem delu ade. iza golf klupa, daleko od očiju radoznalaca. A na Košutnjaku sam jednom video ekipu kampera na prostoru koji se nalazi sa leve strane kada se ide ka hajdučkoj česmi, ali ne na livadi već u šumi, ima par manjih proplanaka :)

• 2 weeks later...

Сто се Кошутњака тиле могуће је камповати тамо. Ако никоме нису забранили да тамо кампује за време првомајских празника, неће моћи да забране ни теби. Живим поред Кошутњака и за цели свој живот нисам срео тамо чак ни шумара, а камоли какву другу врсту контроле. Не да можеш да кампујеш, него можеш и да живиш тамо ако хоћеш. Један ексцентрични уметник је тамо саградио колибу у којој је стално настањен. Најлепши делови за камповање налазе се у источном делу кошутњака.