Jump to content

Featured Replies

Ahahahahahahahahaha!

Nenormalno!

Jako jako jako dobro!

Umrecu od smeha  :grin:

:mrgreen:

Ismejah se od srca!  :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

jednom mi je neko poslao link za ovo, setio sam se citajuci o Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji... stvarno  ::crazy:

ima nekoliko dobrih pošalica ali je, barem meni, ovo daleko od smešnog štiva barem ono što je napisano za Srbiju.

Pre bih rekao da je žalosno i da je ovo upravo skup stvari na koje ne bi trebali trebali da budemo ponosni.  :death:

ipak, to je naša stvarnost....  :'(

tekstove mozhe da pishe ko hoce..

uncyclopedia radi po istom pr

incipu kao wikipedia..

samo kontam da ima ljudi koji proveravaju kreativnost tekstova

te ne uspe svaki edit da se odrzhi kao default..

najjache je ono shto pishe za Srbiju:

Having fun with the state borders is one of the most popular activities in Serbia

• 2 weeks later...

тужно је то, јер је тај линк, намерном грешком, постављен за све енциклопедије на нету на западу, па они све ово узимају као званичне податке :'(

• 5 months later...

тужно је то, јер је тај линк, намерном грешком, постављен за све енциклопедије на нету на западу, па они све ово узимају као званичне податке :'(

Da, neko ko procita nesto u ovakvim enciklopedijama sigurno nece razmisljati puno o tacnosti informacija. Informacije su cesto vrlo zanimljive i uglavnom tacne, a evo i duhovite, ali kao zvanicne se ne uzimaju, bar ne u naucne svrhe. Ako biste u naucni rad za neku konferenciju, savetovanje ili magistarski, doktorat uzimali te info, ne bi vam to bilo prihvaceno od strane komisije. No naravno, to je uzak krug ljudi.

I naravno volim da prelistam ovakve enciklopedije iako radim na faksu i koristim ih.