Jump to content

Featured Replies

Ето нас у Паризу. Било је из ЗГа easyjet  али више не лете чини ми се тако да је ово екстра! :)

Ponadala se da je Bergamo  (za Spaniju se vec odavno ne nadam)... opet mosha..  lol::

Da citiram sam sebe...

On 3/24/2012 at 1:18 AM, chaba said:
Dakle na Beauvaisu odmah cim izadjes ceka te bus za Pariz, kartu kupujes na salteru pored, kosta 15 evra. Put traje oko sat i po.
Cini mi se da postoje i povratne karte, po ceni od 30 evra :roll:

"*Wizz Xclusive Club promotional tickets are subject to availability. For actual discounts and availability please always check wizzair.com or call our Call Centre."

Kolega sa posla mi je malopre rekao da je zvao da se raspita za ove karte za Pariz, i da su mi rekli da je Wizz Exclusive 1300 DIN!!!

On 9/21/2012 at 10:34 AM, elefteros said:

Kolega sa posla mi je malopre rekao da je zvao da se raspita za ove karte za Pariz, i da su mi rekli da je Wizz Exclusive 1300 DIN!!!

Bilo bi super ako je tako, ali, verujem da nije dobro razumeo. Mozda su rekli trihiljadeitristo, a on nije dobro cuo to prvo tri?

I ja sam se pitao to isto, on je 100 posto siguran u ovo što sam napisao. Zato sam i otišao na sajt i u delu kod Wizz Exclusive našao rečenicu koju sam kopirao...

Cena moze odmah da se vidi kad se kupuje karta pa se uz kartu na cenu doda i clanarina, ko nije clan. i u detaljima izadje koliki je iznos za clanarinu posebno.

Ako sada odmah rezervišete za jun povratna je oko 5.000din!  :party:

Pokusao sam da rezevisem kartu uz kupovinu clanstva u Wizz ekskluziv klubu i clanstvo iznosi 3350 dindzi.  ;)

On 9/21/2012 at 8:28 PM, AleksaSRB said:

Pokusao sam da rezevisem kartu uz kupovinu clanstva u Wizz ekskluziv klubu i clanstvo iznosi 3350 dindzi.  ;)

Ako se i dalje odnosi na moju prethodnu poruku, da ponovim da je u pitanju poziv Call Centru, tj oni nude članstvo po posebnoj ceni.

• 10 months later...

Da li je neko vec putovao do Krfa iz Beograda, i s obzirom da se stize u 22.00, a ako je smestaj van Kerkire, kakve solucije postoje? Ono sto sam videla da ima neki shuttle bus ali oni ne garantuju prevoz do apartmana, recimo mojoj prijateljici treba do Barbatija (ide ona, njen brat i njegov sin od 6 godina), taxi je preskup, gledala sam i rent a car, ali s obzirom da je vreme posle 22.00 , cene su drugacije, a i sarenolike. Najjeftinije sto sam uspela da joj nadjem je 36 eura, shuttle bus je oko 33. Neki drugi predlog? (Smestaj rezervisan preko booking.com i kontaktiran vlasnik vile sa istim ovim pitanje - putem mejla nije odgovorio ali je odgovorio na sms , vrlo elokventno: comfirmed apartment, no problem for late coming....o prevozu ni reci.....na poslednja dva sms nije ni odgovorio.....)

• 1 month later...

e pa da odgovorim sama sebi (mozda ce nekom znaciti za sledecu sezonu)

Prijateljica sam rezervisala shuttle bus transfer od aerodroma do Barbatija preko resorthoppa s obzirom da je bio septembarski popust, njih troje je platilo povratni transfer 45 eura. Nisu puno cekali na aerodromu i odvezli su ih do ulaza u apartmansko naselje a pri povratku su bili tacni u minut. Tako da, ako i sledece godine budu nocni letovi, ova opcija uopste nije losa (u poredjenju sa taksijem).

Koliko ja vidim, ne da nam uvode nove linije, neko ukidaju već postojeće. Od 25/10 im počinje novi, zimski red letenja,. Tako da je 23/10 poslednji let za Oslo, iako su ih do pre neki dan i kasniji dani bili u rezervacionom sistemu. Ni sezonski uvedenih linija za Krf i Rodos više nema, što može značiti da u beogradskoj bazi ostaje samo jedna ledelica. :psuje:

:death:Šta mislite: Ima li to veze sa Air Srbijom ili je slučajnost?

Verujem da ce za Krf i Rodos biti ali preko leta, tesko da bi im bilo isplativo u tokom zime

On 9/17/2013 at 7:48 PM, du-ki said:

Koliko ja vidim, ne da nam uvode nove linije, neko ukidaju već postojeće. Od 25/10 im počinje novi, zimski red letenja,. Tako da je 23/10 poslednji let za Oslo, iako su ih do pre neki dan i kasniji dani bili u rezervacionom sistemu. Ni sezonski uvedenih linija za Krf i Rodos više nema, što može značiti da u beogradskoj bazi ostaje samo jedna ledelica. :psuje:

:death:

Bojim se da si u pravu... Uzeli su nam jedan avion iz Beograda. Ne samo da su ukinuli Oslo i sezonski Krf/Rodos, vec su na skoro svim ostalim letovima skresali  frekfentnost.

Nadam se da ce taj avion u hangar na zimski san do proleca i da ga nece prerasporediti na neku drugu bazu.

Kada sam se vraćao iz Osla pre neke dve nedelje, let je bio skoro prazan. Znam da jedan let ne može da bude merilo, ali mi se nešto čini da popunjenost aviona i nije nešto..