Jump to content

Featured Replies

Sve je bilo  :king:, bilo mnogo  :eat:pijjj a cak smo imali i  serenade na kraju. Jos samo da se nismo cekali na putu uzalud bilo bi jos bolje. 

Ko je pao ispit moze samo da umre..... :death:

ko je uopste zamisljao da moze da izlazi na taj ispit u sred rostiljanjaaaaaaa :psuje:

• Author

ko je uopste zamisljao da moze da izlazi na taj ispit u sred rostiljanjaaaaaaa :psuje:

I onda kad ja nesto lepo kazem mene niko ne slusha!  :maddd:

Ja sam sad puna elana za ucenje ( i ovako ne mogu nigde da mrdnem poshto me sve boli od peshacenja)  :hihi:

I nemoj posle da kazes da ti nismo rekli da treba da podjes sa nama.

Iz iskustva ti kazem,da kad god sam bio na slicnom mestu ili tako nesto,a sutra dan otisao na ispit,prolazio sam,i ne samo ja.

Tako da sledeci put pazi sta radis,inace :maddd:

Da, da predajem se :bag:

sledei put napravite okupljanje 7 dana pre ispita da dobijem lepo upalu kao neki koji su setaliiiiiiiii pa da kad vec sedim kuci imam od toga i neke koristi.....

p.s drago mi je da ste se lepo proveli.....vidim po komentarima i  :cryy:

I ja takodje  :bag: jedan, a za drugi cekam rezultate.

E, stvarno smo ga... :potty:

Al' ga napraviste (mislim rostilj), svaka vam cast!!!  clap.gif' alt=':clap:'>

• 4 weeks later...
  • 10 months later...
  • Author

Elem... da ne otvaram novu temu...

granulo je prolece .. iako danas bash ne izgleda tako...

pa ako ste sledece subote tj. 15.3. slobodni pridruzite se jednoj setnji po Fruskoj Gori...

Mislim da je vreme da udjemo u formu za Maraton.

Kao i uvek ostavljam Acketi da odredi rutu i tacku polaska i naravno da smisli laksu rutu za nas bez kondicije.

Ko je za?

;D

Cekaj malo, jel to znaci da je Acketa automatski za?  lol::

E svete...

Pa... mislim da ce neko drugi morati da iskombinuje tu rutu, posto imam ispite bas tog vikenda... Ima ovde dosta Fruskoznalaca...

:mrgreen:

Ideja i nije losa. Ukoliko vremenska prognoza bude povoljna eto i mene na pikniku. Samo jos nisam shvatio... gde ce biti tacno taj piknik? Na iriskom vencu?

Ukoliko bi isao na piknik, verovatno bi pozajmio mali pick-up, pa bi ste mogli sve stvari (picem, hrana, rostilj) da mi utrapite, pa da ne morate da nosite...

Mali predlog...

Pozdrav  :eat:

• Author

Ne piknik, pesacenje.

Par sati lutanja po FG pa posle cemo se lako dogovoriti da li smo za sendvice ili za neki roshtilj na brzaka na Glavici... tamo mi je uvek bilo odlicno za roshtiljanje...

Acketa ako si zauzet makar predlozi rutu... ili neko drugi ako zna pa da pogledam kako idu busevi pa da se dogovorimo.

Znaci moze neka ruta koja se zavrshava na Glavici a traje 3-4 sata

;D

Ohhh...

My mistake,...

To je jos bolje...

Vidimo se tamo....javascript:replaceText(' :blob:', document.forms.postmodify.message);

javascript:replaceText(' :blob:', document.forms.postmodify.message);

Е... ja cu ici u lov na manastire u sredu posle toga sa nekim CS-ovcima, pa ako je neko zainteresovan...

A sto se tice vase setnje, izbor da setnju zavrsite bas na Glavici, i da hodate 3-4 sata... pa, ili idite u Karlovce, pa se popnite na neki greben i idite iznad strazilova (a tuda bas i nema puno sume pa i nije zanimljivo), ili idite u Bukovac pa napravite neku kruznu turu, skoknite do Vilinih vodica i onda do Glavice... Sa zapadne strane, ako krenete od Ledinaca imacete poprilicno bezveze setnju sa previse vikendica... Mozete i sa Popovice pa da krenete kroz sumu do venca, pa da se odande spustite nazad drugom stranom...

Nemam pojma, ja sam sve skloniji da biram zapadnije delove Fruske Gore za setnju, sa manje naselja i vise sume...

prijavljujem se za subotu... mogu vrlo lako voditi samo ne znam koliko ko ima kondicije... ako zelite manastire, ne mogu da se setim da li smo obisli Grgeteg, Veliku Rementu, i Krusedol. to mu dodje istocni deo. veca divljina jo oko Sisatovca i Kuvezdina ali ne znam kave su veze. Acke gde ti vodis ove tvoje u sredu. Javi da ne idemo istim putem, pa ti se pridruzim u sredu.

• Author

Posle kracih konsultacija sa Acketom zakljuceno je sledece:

U 8:50 i 9:35 ima bus broj 72 koji vozi do Paragova. Odatle cemo pesaka na venac pa s venca do ... uh... zaboravih ime manastira... Acketa help... pa odatle do Iriga. 

Eto... dodje setnja od nekih 10-tak km ako se ne izgubimo u sumi

;D

E...

Od Paragova bi bilo dobro da se ukacite na plavu markaciju. Ona ide negde prema Crnom Cotu ako se ne varam, i pre nego sto stignete do Cota, skrenite prema Iriskom Vencu. Staza koja se spusta do Starog Hopova pocinje negde iza jednog od ona dva hotela na Vencu, pitajte u hotelu, posto ne mogu da tvrdim iza kog.

Staro Hopovo bi trebalo da je vec dobro odmaklo sa obnavljanjem, pa obavezno fotkajte. U Novom Hopovu je moglo da se kupi meda i jogurta, koji su bili bas fini kad sam poslendji put bio, mada mi se ne svidja monastvo tamo. Ako zelite stvarno srdacan docek bez obzira na to da li ste pravoslavni, katolici, muslimani ili stagod, idite u Veliku Remetu, musko-zenski manastir sa stvarno divnim ljudima. U svakom pogledu. Irig je poprilicno veliko selo, a autobuska stanica je na samom izlazu prema Rumi, znaci na suprotnom kraju od mesta na kom cete uci u Irig. Ima puno autobusa iz Bosne, zapadne Srbije i Srema koji tuda idu za NS pa cete lako da uhvatite neki...

BTW, imam neki CD sa skeniranom knjigom o arhitekturi svih Fruskogorskih manastira, pa ako ima neko ko zeli da zna puno vise treba mogu da narezem...

• Author

Odlicno...

svim zainteresovanim... vidimo se u 9:30 izpred zeleznicke stanice na autobuskom stajalistu busa 72.

Kome je lakshe da ga uhvati na Bulevaru mislim da staje na svim stanicama sem na onoj na uglu ulice Novosadskog Sajma.

:spot:

• Author

ako ustanete ujtru i pada kisa mi smo kod Jovana na Telepu kuvamo paprikas.

Ja cekam bus kod mosta tako da me nece biti na stanici.

Vidimo se ujtru

za svaki slucaj moj broj telefona je 0638225765

Е... ja cu ici u lov na manastire u sredu posle toga sa nekim CS-ovcima, pa ako je neko zainteresovan...

Debeli, daj vishe info o ovome, upoznah nocas u vozu jednog Notingemchanina, koji je zainteresovan za ovu shetnju, i poveo bi svoju drugaricu Notingemchanku...

acke hajde objevi putanju za sutra ako je to uopste u ovu sredu. mofao bih i ja s vama ako se nebo ne otvori.

Inace u subotu smo Marina i ja otisli do Novog Hopva, pa lagano do Starog Hopova, pa na toranj, pa na Venac pa kuci. Bilo lepo, vreme nas je posluzilo. Jos je bila slava Hopova, poznatija kao Teodorova subota...

Acke Javi za sutra moze mali ili na 064 2660027