Jump to content

Featured Replies

• Author

Sve za setnju i dalje stoji... u nedelju idemo na FG... tj ko bude zeleo... cim se vratim u NS, sto ce biti vrlo brzo shaljem ceo plan i program...

;D

• Author

E ovako... posle kracih konsultacija sa gospon' Acketom prica kaze sledece...

Krecemo u 10:10 u nedelju ujtru (ako zakasnite na taj autobus sledeci je tek u 14:10) za Beocin selo (autobus broj 78) i odatle se ide na Brankovac. Podelicemo se na dve grupe: oni koji zele kracu setnju 6-7 km i oni koji zele duzu setnju ali cemo se svi naci na istom mestu i obaviti onaj dogovoreni roshtilj.

Karta za Beocin selo koshta 75 dinara. Autobus krece ispred zeleznicke stanice.

Nisam sigurna da li  ako zakasnite na taj autobus u 10:10 mozete da hvatate neki za Cerevic (mislim da u 11:20 autobus broj 79 koji ide za Cerevic ide kroz Beocin Selo) ali onda morate znati putanju kako da nas nadjete.

Ponesite vodu, hranu i sve sto mislite da vam je potrebno...

Ako neko ima ugalj za roshtilj ne bi bilo loshe da ponese jednu kesicu istog da ne bi morali da kupujemo poshto ne znam kakva je situacija gore na Brankovcu sto se tice roshtiiljanja.

Novi clanovi koji zele da nam se pridruze neka slobodno to ucine, mi smo obicno ona grupa koja najvishe galami na stanici i imamo brdo ranceva i uvek se smejemo... a ko ni tako ne moze da nas pronadje neka mi poshalje private pa ce dobiti moj broj telefona za svaki slucaj.  ::crazy:

Ako sam nesto zaboravila... a vi javite!  ;D

Zaboravila si na ekipu iz Beograda!  :maddd:

Pre svega ko ce da bude vodja ekipa iz bg-a ? Njemu pada i odgovornost  da se raspita koje su najbolje varijante  za odlazak do mesta sastanka......  ja bih to rado ucinio ali moram milion stvari da sredim ove nedelje ,jer pravo sa rostilja palim za Nemacku  :mah:

• Author

Ok... ko se prijavljuje da strpa ekipu iz Bg-a u voz koji polazi u 8:20 (brzi voz cena karte je 260din, na grupnu kartu imate 30% popusta i imate raznorazne povlastice) i koji stize u NS, nadamo se, u 9:42.? Neka neko proveri na stanici da li taj voz ide.

Ako neko zeli moze da dodje u subotu uvece pa cemo vas razbacati kod clanova na spavanje.

Ako krenete stopom gledajte da stignete najkasnije do 10. Ako vas izbace na Bulevaru Oslobodjenja mozete cekati bus 78 na bilo kojoj stanici koja se nalazi sa strane prema mostu Slobode. Busevi koji saobracaju po Bulevaru su broj 5 (samo 2 stanice - kod Futoshke pijace i na ulazu u ulicu Novosadskog sajma) broj 7 (duz celog bulevara) broj 4 (od futoshke pijace do zeleznice stanice)  broj 3 (ide sa Petrovaradina i staje kod lutrije - jedina stanica na bulevaru)

Preporucila bih da kupujete karte za gradski prevoz posto su kontrole postale strasno ceste. Cena karte je 27 dinara i kupuje se kod vozaca.

Sto se tice mog nepoznavanja Brankovca mozda je pametno da ponesete vrece ili podloge na kojima ce se sedeti.

;D

Ja nadam se da cu uspeti da dodjem,i verovatno dolazim kolima.

Pricao sam burazerom o ovome,pa ako mozda jos neko iz BG-a ide kolima mozemo mi da ponesemo neke neophodne stvari da ne vucete stopom ili vozom ili kako god vec,pa da se nadjemo tamo.

I da kad bi se otprilike raspalio taj rostilj,jer bi i ja i bata moj trebali ranije za BG,mozda vec negde oko 18h :cry22:

• Author

Pa poslednji bus za Ns iz Beocina je u 19:40 pa bi morali da krenemo nazad u selo sat vremena pre toga... pa ti racunaj...

;D

Pa poslednji bus za Ns iz Beocina je u 19:40 pa bi morali da krenemo nazad u selo sat vremena pre toga... pa ti racunaj...

;D

Pazi, mozemo da sidjemo i u Ledince, a za one koji hoce malo jacu setnjicu, mozemo peske do Novog Sada  ::crazy:

Ja sam mislio da oni koji hoce da idu u duzu setnju krenu ranijim autobusom, pa da budemo na Brankovcu kad i vi... ne znam... recite mi.

Ja nadam se da cu uspeti da dodjem,i verovatno dolazim kolima.

Ako dolazite kolima, mozete direktno na Brankovac. Skrenete sa Venca levo (ako dolazite od Iriga ka Novom Sadu) i vozite tim putem dok vas neko od nas ne saceka.

:mrgreen:

i sta na kraju? jel subota ili nedelja... ako je subota juhu, ako je nedelja, neeej  :banana:

ja zelim da ucestvujem sa vama u tome nikad nisam bijo u tako nesto sta mi treba i kako mogu da ucestvujem i koji je vas plan ?????

hvala jasam iz BG

• Author

Niko nije spominjao subotu Franzee! Ajd ti sve tvoje obaveze od nedelje pomeri za subotu pa da se gledamo!  :gossip:

ja zelim da ucestvujem sa vama u tome nikad nisam bijo u tako nesto sta mi treba i kako mogu da ucestvujem i koji je vas plan ?????

hvala jasam iz BG

Pa samo dodji u NS u nedelju ujtru... sve ostalo procitaj.

:spot:

:eat:

ja cu ponesem 3 kile banana za roshtilj

jel staje 78ica kod futoshke? poshto mislim da ovu moju kod dnevnika preskache

• Author

Vi sto dolazite kolima moracete se po gradu snaci kako da stignete do Bulevara Oslobodjenja pa predjete most Slobode i krenete za Kamenicu. U Kamenici, u centru ima raskrsnica gde postoji skretanje na levo i pravo (desno se ide uzbrdo) idete pravo i nastavljate do Beocina. Kada stignete do Beocina raspitajte se gde je poslednja stanica prigradskog busa i mi cemo biti tamo. Prigradskom busu treba jedno pola sata ili 45min da stigne tamo pa racunajte.

Mislim da postoji put do Brankovca kojim cete moci kolima. Bilo bi fino od vas da nas sacekate na poslednjoj stanici prigradskog bsa u Beocinu pa da ponesete i nashe stvari (od nas koji cemo peshaciti) poshto cu ja verovatno nositi roshtilj mrezu i josh tonu sitnica potrebnih za dobro roshtiljanje... ili cesh ti Vlado to poneti?  ;D

jel staje 78ica kod futoshke? poshto mislim da ovu moju kod dnevnika preskache

Mislim da staje na svim stanicama na Bulevaru. Staje sigurno na Futoshkoj.  ;D

Prigradskom busu treba jedno pola sata ili 45min da stigne tamo pa racunajte.

Mislim da postoji put do Brankovca kojim cete moci kolima. Bilo bi fino od vas da nas sacekate na poslednjoj stanici prigradskog bsa u Beocinu pa da ponesete i nashe stvari (od nas koji cemo peshaciti) poshto cu ja verovatno nositi roshtilj mrezu i josh tonu sitnica potrebnih za dobro roshtiljanje... ili cesh ti Vlado to poneti?  ;D

A o cemu ja pricam?  :maddd:

Beogradjanima ako dolaze kolima direktno na Brankovac je skroz okolo da dolaze u Novi Sad. Mogu da skrenu na Partizanski put sa Banstola (stari put Bg-Ns) ili da jednostavno iz Iriga dodju na Venac (a do Iriga je mnogo krace nego do NS-a)  pa da opet skrenu na Partizanski put. I onda tim putem do Brankovca.

Od Beocin sela treba da se vracaju u Beocin pa onda u Braziliju (lepog li imena) i odatle na Crveni cot...

Ne znam da li im se isplati da idu okolo naokolo...

Bilo bi fino od vas da nas sacekate na poslednjoj stanici prigradskog bsa u Beocinu pa da ponesete i nashe stvari (od nas koji cemo peshaciti) poshto cu ja verovatno nositi roshtilj mrezu i josh tonu sitnica potrebnih za dobro roshtiljanje... ili cesh ti Vlado to poneti?  ;D

pa ponecu i ja nekoliko tona :eat:

shta mi je samo to trebalo :bang: :bang: :bang:

• Author

A jaooo... potpuno sam zaboravila... Voz u 8:20 iz Bg-a je medjunarodni brzi voz koji ide za Budimpeshtu, pa karta kosta 340dinara!

Mada ako imate neke povlastice to ce vas koshtati 170dinara ili 200 dinara, opet jeftinije od busa. U krajnjem slucaju okushajte se na stopu pa ako stignete super!

Ako zakasnite malkice do NS-a samo uzmite bus 78 ili 79, idete do zadnje stanice u Beocinu (78 ide dotle a 79 josh nastavlja s tim da samo u 11:20 bus broj 79 ide kroz Beocin, ostali ga zaobilaze) i tamo se raspitate kako do Beocinskog manastira tj do Brankovca.

78 ide u 10:10 a sledeci ide u 14:10 (bem li ga nedelja je)

Nadam se da se vidimo!

;D

• Author

http://www.gspns.co.yu/flash/mrezaprigradska.swf

ovo je mapa prigradskih buseva pa neka vam bude pri ruci (ovima sto zakasne).

Bus broj 79 koji ide za Cerevic ide samo kroz Beocin, ne ide za Beocin Selo, tako da cete morati da sidjete na stanici u Beocinu koja je obelezena kao Autobuska stanica i da nastavite tim jedinim putem do Beocin Sela.

;D

• Author

Imam ispit u ponedeljak i utorak............aaaaaaaaaa :bang:  :bang:  :potty:

p.s lepo se provedite... :cryy:

pa sta ako imash ispit... i ovako cesh ceo dan sedeti kuci i misliti na nas. Bolje dodji!  ;D

Pa naravno da je u pravu.

Ispit,jaka stvar.Ali zato roshtilj,setnja,zezanje,e to je vec :banana:

Imam cast da budem prvi  ( nadam se i jedini ) koji ce otkazati dolazak.... Lepo se provedite  :mah:

Bices proglasen za razocarenje nedelje  ::crazy:

Elem, Marina ce voditi grupu koja ide na kracu setnju, tj. direktno do Brankovca, a ja bi trebalo da vodim grupu koja ce ici u duzu setnju (samo par kilometara vise + idemo da nadjemo jedan od malih Fruskogorskih vodopada).

Oni krecu u 10:10 sa Zeleznicke stanice a mi u 9:30.

Sad bi bilo dobro da mi se jave oni koji su zainteresovani za ovu duzu setnju (ako ima takvih)...

Uzdravlje!

• Author

Znaci ko zeli na kracu setnju dolazi u 10:00 na zeleznicku stanicu, ili bilo gde duz nje. (mislim da bus ne staje kod Dnevnika na stanici)

Vidimo se u nedelju...

;D