Jump to content

Featured Replies

Posted

Putnici, zdravo!

Kao što tema kaže, interesuje me da li je teško stopirati odavde preko Mađarske, Ukrajine i Rusije do Mongolije?

Iskreno, veoma verujem da je to moguće, ali rekoh ipak da pitam za iskustva, posebno za deo kroz Rusiju, pre nego vam pošaljem putopis kako je bilo ;)

Srdačan pozdrav od novopečenog ali opasno optimističnog longway stopera!

Voleo bi i ja nesto slicno da odstopiram. Predpostavljam da bi trebalo da se obrati paznja na vreme, Sibir je to...  ;D

да, могуће је. Гомила руских стопера то ради и урадила је пре. Чак се такмиће, ко ће бити први у трци.

Води рачуна о безбедности, мислим она правила која важе  за сваки стоп.

И пробај да научиш  барем неке основе руског, ако још ниси.  Што више речи и израза знаш, то боље.  Биће ти од користи не само у Русији него и у Украјини и чак у Монголији. 

• 3 weeks later...

do moskve barem ima stalno kamiona odavde, ako ne zuris, sacekas na granici i imas direktnu liniju... samo sto treba 3-4 dana... a ni posle ne verujem da bi bila muka, al nije skupa vozna karta koliko sam skontao :)

posle opet stopom, ja cu jos malo pa da krenem, samo sto cu uvaj deo transibirske zeleznice da ne stopiram ipak :D

• Author

Super ljudi, hvala na info..

Mislim da je vreme presudan faktor za ovakve price...pa shodno tome, kada nadjem to vreme, krecem :D

PozZdrav!