Jump to content

Featured Replies

Posted

pkuca-thumb.jpgOvogodišnja Putnička kuća je završena! Pročitajte koliko je putnika bilo i iz kojih zemalja, saznajte kako je protekla poslednja etapa projekta i upoznajte se sa logističkom i finansijskom stranom čitave priče, a usput bacite pogled i na još par fotki, crteža i ostalih zanimljivosti.

Pročitajte ceo tekst

Svaka vam čast, i hvala vam za ovaj fenomenalni projekat.

Ako jednom bude putničke kuće u Portu ili blizini, prijavljujem se da opominjem ljude da se izuvaju, čiste za sobom i da delim informacije na svakih 15 minuta :)

Po prirodi sam često skeptična i negativna po pitanju svega i svačega i tim više mi je drago da vidim da samo zahvaljujući dobroj volji i požrtvovanosti nekoliko osoba ovakvi projekti mogu da zažive i realizuju se super uspešno i bez "institucionalizovane" finansijske pomoći.

Pošto ste već stigli na TEDx, sad ću da vam predložim da se kandidujete da pričate na TED-u :) Ovo je zaista "idea worth spreading", koja bi trebalo da dođe do što je više moguće ljudi.

Predivno.

Hvala vam sto ste ulozili toliki trud i entuzijazam u ovkvu fantasticnu ideju , hvala sto niste odustajali od dobre organizacije,prizivanja svacije svesti tiho i nenametljivo, i sto ste uspeli u tome....vas uspeh je zaista ogroman....i zelim , zelim , zelim da projekat dogodine opet zazivi negde drugde ...

Još jednom sve pohvale dvojcu i svima ostalima koji su pružili podršku Putničkoj kući. Crteži su fenomenalni, priče posetilaca fantastične! Voleo bih da ste malo više pisali, ali kapiram da se nije imalo vremena. Svaka čast  clap

Da ne hvalim ovo stoti put, nego ću upitati/predložiti, ideju da u sklopu kluba imate nešto u fazonu "Serbia Travelers TV" i radite reportaže kao što su ovi finci radili u kući... recimo putnička tura, u sklopu koje se odradi reportaža o nekim zanimljivostima (tipa "Zamkovi u Srbiji", tradicionalno planinarenje, sledeća putnička kuća...), YT kanal već imate, pa odeljak na sajtu za video i sl. Danas i mobilni telefoni snimaju HD snimak, tako da neka osnovna oprema nije skupa, a tu je i budžet koji sada imate :)

Svaka cast ljudi!

Svaka cast,trebalo je to i izvesti.

Nego,jedno pitanje,za onog ko je crtao mapu sveta/Evrope:

Zasto je jugozapdni deo nase teritorije (Srbije) obojen nesto malo drugacijom bojom?

Nekeko imam utisak da se ta greska nije namerno potkrala.

• 5 weeks later...

ideja je fenomenalna, za nju sam cula tokom vaseg gostovanja na Festivalu u Sibeniku, drago mi bilo je sad procitati da je uspjela...Predlazem Lisabon ili Porto /kao golosinna/ za sljedecu kucu!

• 1 month later...

Putnicka kuca je bila sjajna,puno cool i zanimljivih ljudi,stan je bio odlican,Istanbul je fenomenalan grad i nadam se da ce i sledece godine biti putnicke kuce.Svaka cast! :)

• 1 month later...

Vrlo interesantno!

Tek sad sam cuo za ovaj projekat.

Svaka cast organizatorima na entuzijazmu.

Pretpostavljam da ce u 2013 biti organizovano nesto slicno?

Da li je ce opet biti Istambul ili neki drugi grad?

Bilo bi lepo da se u 2013 Putnička kuća locira na drugi kraj Evrope

Porto...fascinantan grad koji ima dušu...to i zaslužuje

Ma sigurica ,to će se i realizovati....a imamao i Natašinu logističku podršku

• 3 weeks later...

Za sledeca putnicka kuca dobro mesto bi bio Ohrid gde ide mnogo Srbi. Jas sam iz Ohrida i mogao bih da pomozem to da se realizira.

SVAKA CAST LJUDI, IDEJA JE FENOMENALNA !!!!!BRAVO!!!!

• 2 weeks later...

zna li se neshto za sledecu putnicku kucu? svrbe nas vec pasoshi za letovanje, valja planirati :)

zna li se neshto za sledecu putnicku kucu? svrbe nas vec pasoshi za letovanje, valja planirati :)

Ma ne svrbe pasoši...samo dlanovi mogu da svrbe...većinu zasvrbi desni dlan.

Kad zasvrbi levi dlan to je dobitak!... od leve ruke je sve od srca !