Jump to content

Featured Replies

Posted

Recenica koju izgovara Kicic kao uvod za cuveni monolog Petra Bozovica, doktora za ljubavne probleme...  :D

Poenta teme tj moje pitanje kao uvod u razmenu misljenja:

Sta biste spakovali u ranac za put bez povratka?

Паре, фото апарат, мобилни телефон, нешто одеће и српску заставу.

poneo bi samo pare, i moju karticu iz mobilnog...sve ostalo mogu da nabavim bilo gde  :LOLLL:....

pokusao bi i da ponesem sve meni bliske ljude, a ako ne bi svi uspeli da stanu, onda bi bar znao da cu se sigurno vratiti kuci hehe

Ovo sam zaboravio,a molioca me podsetio,da bi bilo dobro poneti:

... мобилни телефон, нешто одеће и српску заставу.

Pedjalon, lozovace meni treba koliko i tebi sljivovice, pa se ti presaberi :))) sto bi rekao pokojni Zuko Dzumhur "Lozovaca je lek za besmrtnost, samo su neki umrli trazeci meru"

Lepo što si se setila Zuke. On je jedan što je otišao zauvek ali je još tu. Od njega naučih jednu novu reč, ljudovanje. A još kad je spojiš sa putovanjem eto besmrtnosti.

:) a najbolje mu je bilo ono: sedi on na terasi kafanice u Herceg Novom ranom zorom i pije lozovacu i vidi coveka kako dzogira i kaze "vidjer iksana, alah je svakom dao da predje odredjeni broj koraka u zivotu, ovaj pozurio prije vremena, ziveli" :)

На бесконачно путовање не носи се ништа.. Све што се понесе, на таквом путовању ће се потрошити. Тако да нема ни потребе носити било шта...

• 1 month later...

Hmmm kao krećem da se ne vratim? Ta zamisao mi deluje jako deprimirajuće, da idem negde a da ne znam tačno gde se vraćam odnosno gde ću stacionirati posle određenog vremena. To kontam da bi mi se desilo jedno ako izbije neko žešće sranje u mojoj glavi ili neka katastrofa poput rata ili cunamija ili tako nešto.

45l ranac:

šator, vreća za spavanje, podloga za spavanje

minimalno odeće

toalet papir !!!

prva pomoć

hrana za jedan dan

lap top, telefon

matu evrope/sveta

zapisao bih sve kontakte po svetu što imam

uzeo bih od ćaleta reibanke, da budem kul

stao bih na stop i ćao. 8-)

• 2 weeks later...
  • Author

Ajd da se i ja javim na "mojoj temi"...

Interesantno mi je da niko nije naveo nesto sa cime bi mogao zaradjivati usput...ipak, kartice i kesh nece trajati zauvek  :yok:...a opet mi je neverovatno da su svi fotografi ili freelanceri, pa da fotoaparat i lap-top svima sluzi za to.

Koliko loze treba poneti da traje zauvek? :)

Šetam ti se ja Limom za svoj groš i naletim na Hostel Beograd.

Otvaraju mi kapiju Saša i Saša koji su pre nekoliko decenija zapalili u Peru preko Energoprojekta i tamo ostali.

Izvadili neku lozovaču, peku je u dvorištu!

Naravoučenije može da bude:

Gde god da stigneš u životu, neko je već došao i peče lozovaču u dvorištu.

Mislim da je najbitnije imati četkicu za zube, pasoš i neku zajebanu knjigu.

I naravno, peškir!

Koliko loze treba poneti da traje zauvek? :)

Šetam ti se ja Limom za svoj groš i naletim na Hostel Beograd.

Otvaraju mi kapiju Saša i Saša koji su pre nekoliko decenija zapalili u Peru preko Energoprojekta i tamo ostali.

Izvadili neku lozovaču, peku je u dvorištu!

Naravoučenije može da bude:

Gde god da stigneš u životu, neko je već došao i peče lozovaču u dvorištu.

clap.gif' alt=':clap:'>

• 4 weeks later...
  • 1 month later...