Jump to content

Featured Replies

Posted

Zbog zato sto nisam iskoristio povratnu kartu, i ne znam kad cu, pa bolje da prodam. Cena €20, relacija NS - Bec.

hehe...da ne ugleda PP kao ja...posle mesec dana.  :spot: :spot: :spot:

Za nas starije ljude treba da izleti preko celog ekrana... IMATE NOVU PORUKU...Inace je ne konstatujem..

Meni odgovara al ce mozda da se zale oni sa slusnim aparatima...  :music: :music: :music:

Jimmy, procitaj pp.  ;)

Dok ne dobijes odgovor,da ti prenesem sta je meni rekao.

Uglavnom,neka njegova drugarica je zainteresovana za to,pa ako ona hoce onda ova ponuda otpada i daje je njoj.Al jos ne zna dal ce je ona uzeti ili nece,cim bude znao javlja...

Zbog zato sto nisam iskoristio povratnu kartu, i ne znam kad cu, pa bolje da prodam. Cena €20, relacija NS - Bec.

A cije je ime na karti??Tvoje??Koji je prevoznik??

A cije je ime na karti??Tvoje??Koji je prevoznik??

25 eur je redovna cena..na svoje ime na salteru.

• 3 weeks later...
  • Author

Ajoj drugari, ja se izvinjavam na ovolikoj pometnji! Da, čekao sam drugaricu da se smisli, pa na kraju ne bi od toga ništa. I tako, uvek kad oćeš da učiniš uslugu, ispadne loše :P

Dakle karta je i dalje na prodaju, jer ne znam da li ću i kada ići opet u Beč. Prevoznik je Olitours, sa polaskom iz NS u 1330, svaki dan. Karta važi do kraja godine. Moje ime je na njoj, to je činjenica, ALI oni to ne gledaju, pa da ispadnem fer, ja mogu nekome dati kartu, da ne bih nekog zeznuo, pa da plati ako mu prihvate kartu :/

• 2 weeks later...