Jump to content

Featured Replies

Posted

Drugari, nemogu njikako da nadjem na netu da li drzavljanima Srbije treba viza za Gvatamalu pa ako neko mozda vec zna informaciju ili pak je snalazljiviji od mene pa pronadje na netu, molim vas da me na ovom topiku obavestite.

Hvala puno.

Vadi se u bilo kojoj ambasadi (nemaju u Srbiji), a postoje i razni nacini da se udje bez vize (na kopnenim prelazima) ili ako imas vazecu americku/kanadsku/sengensku vizu a cini mi se i meksicku, mada za to nisam 100% siguran.

Za ubuduce, imas na glavnoj stranici kluba gore desno padajuci meni pa samo izaberes drzavu koja te interesuje.

Meksicka viza ti u Gvatemali nista nece pomoci. Za Gvatemalu ti treba sigurno, mi smo je u Meksiku dobili za pola sata u gvatemalskom konzulatu i kostala je 25$ do pasosu.

• Author

Tnx na odgovorima. Moracu da vidim negde ovde na Balkanu ako mogu da nadjem konzulat jer palim direktno za Gvatamalu pa moram imati vizu jos ovde dok sam.

Ajde molim vas ukoliko neko izvali pre mene gde mogu da nahvatam konzulat Gvatamale u blizini nek mi samo pusti info ili link ovde.

Hvala vam!  klanj::

• 2 years later...

Za sve koji se interesuju za Gvatemalu;

Vizu mozete izvaditi u nekoj od okolnih zemalja, prihvataju slanje dokumentacije postom.

Ambasada Gvatemale u nekoj od okolnih zemalja.

npr.

Botschaft der Republik Guatemala

Joachim-Karnatz-Allee 47

10557 Berlin

Tel.: 030 206 436 3

Fax: 030 206 436 59

Email: sekretariat@botschaft-guatemala.de

Za više informacija u vezi vize pogledajte sajt MSP-a Gvatemale:

www.minex.gob.gt

Napomena

za ulazak u Gvatemalu dovoljna važeća USA viza ili viza Kanade .

Samo da dodam, mozete uci u Gvatemalu (El Salvador, Nikaragvu i Honduras) i sa boravisnom dozvolom neke od EU zemalja.

Ja sam dva puta bio sa nemackom boravisnom.