Jump to content

Featured Replies

Posted

Interesuje me kako se dobija viza za Venecuelu i gde se moze predati zahtev??!!Sve je konfuzno i nejasno,barem sto se tice konzulata u Sofiji!! A ipak nije jednostavno samo otici tamo u vezi informacija,jer njihov mail jednostavno NE FUNKCIONISE!! Dobrodosle sve informacije!!

Na zalost osudjen si na ambasadu u Sofiji, ja sam pokusala da je dobijem tokom putobanja Juznom Amerikom, ali u njihovim ambasadama tamo ju je nemoguce dobiti, svi su me upucivali na nama najblizu venecuelansku ambasadu a to je ta u Sofiji. Ja u Sofiju nisam isla, tako da ti tu ne mogu pomoci, ali od nekoga sam cula da imaju ambasadu i u Becu, pa pokusaj nekako da dodjes do sajta tamosnje ambasade.

Sajt Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije kaze ovako:

VENEZUELA

EMBASSY OF THE BOLIVARIAN REPUBLIC OF VENEZUELA

Chancery: Sime Lukina Lazića 10

Tel: 2668-384, 2669-233

E-mail: [email protected]

E-mail: [email protected]

----------

Ms. Dia NADER DE EL ANDARI

Minister-Counsellor

Chargé d’Affaires, ad Hoc

Ambasada postoji, to je tacno, ali ne bave se viziranjem pasose (ne znam cim e se bave) nego i dalje drzavljane Srbije upucuju na ambasadu  Sofiji. Dakle sve je isto kao sto je bilo i pre godinu dana kada sam ja odustala od trazenja vize.

2668-384 je broj na koji ce vam se javiti ljubazna sluzbenica ambasade i reci da po vize morate u Sofiju i da sve sto treba da imate da biste aplicirali za vizu takodje morate pisati ili pitati u tamosnjoj ambasadi. U Srbiji ce po njenim recima jednog dana biti i konzulat a kada ce taj dan, ne zna se...

• Author

Da,tačno...to je to...Ali šta uopšte traže od papirologije??Da ne mora za dopunu papira da se opet ide u Sofiju??ha,ha,najluksuznija viza))))

meni je ljubazno preporucila da se o svemu raspitam kod njih i Sofije, a ti mozes nazvati broj koji sam ostavila pa pokusati da ih nagovoris da ti daju informaciju sta ti sve treba... mozda i uspes u tom nastojanju, meni nije poslo za rukom da saznam nista vise.

• 3 years later...