Jump to content

Featured Replies

Vidim dosta je zaintersovanih. I ja radim na Princess-u , Pomocnik bar konobara(UT F

Da li na brodu postoji potreba za medicinskim osobljem, tj. medicinskim tehnicarima?

Da li postoji gornja starosna granica za zaposlenje na brodu? Da li neko moze da kaze vise o poslu bebisistera?

Pozdrav svima!

Zanima me da li na bord primaju i inzenjere informatike? Hvala unapred na odgovoru.

• 2 weeks later...

yelela bih daradim na brodu kao sobaica ili nesto slicno

Narode imam par pitanja. Prvo, koliko te daleko mogu baciti za ukrcavanje, tipa da ti posalju da ti je ukrcavanje negdje npr. u Majamiju ili nesto slicno?

I imam par preporuka sto za konobara sto za animatora pa me zanima koliko su one znacajne?

Eto tako, hvala na odgovrima i nadam se da se vidimo na brodu.:D

Pozz

Da li diploma sa fakulteta (ekonomista) pomaze priliko apliciranja za bolji posao? Ili uopste za bilo kakav posao ..

Da li postoji gornja starosna granica za zaposlenje na brodu? Da li neko moze da kaze vise o poslu bebisistera?

U principu za sklapanje prvog ugovora je navodno 35 godina.

U principu za sklapanje prvog ugovora je navodno 35 godina.

postoji samo kod jedne nase agencije safecruise, koji salju ljude na princess, i mislim da je to njihovo licno ogranicenje, mada se ni oni toga ne drze striktno..

generalno, ne postoji ogranicenje...

radim evo vec 9 godina po brodovima, i za to nikad nisam cuo, sem kod safecruise agencije....

Da li neko ide na intervju 20 aprila u hotel rex?

Cuo sam da neke ljude baccaju sa broda da bi ustedeli novac...Kako mogu da se prijavim a da to bude sigurno?

Svasta pricaju i lupaju gluposti ti ides da radis i agencija stoji iza tebe.Sta zelis da radis?

Zelim da radim kao konobar ili pomagac u kuhinji...ima jedan sajt na netu preko koga se prijavljuje jer bolje preko tog sajta ili agencije?

Kako da se zaposlimo a da budemo sigurni da nece da nas prevare jer znam puno slucajeva...?

Naravno da ima puno prevarenih ljudi,treba ici preko agencije ili preporuke i pare se nedaju unapred.konkretno ja idem da radim nokte tako da ne znam gde se ide za konobare.To bolje da ti kaze neko ko je vec radio taj posao.

Ok,hvala.

kada ima intervjui? kojih agencija

kada ima intervjui? kojih agencija

imas par agencija koje rade kod nas i preko kojih mozes aplicirati...pogledaj kouzon iz nisa ili safe cruise iz beograda...posalji im mail i vidi sa njima sta ti mogu ponuditi...mislim da bi uskoro trebali biti i preliminarni intervjui pa pozuri. . . :)

Cao, ja sam aplicirao za brod kao plesac ono sto je princess cruises trazio na njihovom sajtu, video snimak kao audicija i ostalo, pa sam hteo da te pitam koliko dugo se ceka za odgovor posto je proslo malo vise od mesec dana i prsnjavam sa mozgom malo :)? Hvala unapred.

Zovem se Milos Milenkovic, imam 23 godine, zivim u Somboru- Vojvodina. Zavrsio sam Srednju Ekonomsku skolu "Ekonomski Tehnicar". Govorim "Engleski Jezik" i "Grcki Jezik". Imam iskustvo za rad u restoranu, baru i sl., ali voljan sam da radim bilo koji posao.

Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte.

kontakt tel: 061/161-73-26

UNAPRED ZAHVALAN!

Cao drugari ljudovi :D, zovem se Boris imam 29 godina, uskoro 30, i generalno vec sam za staro gvozdje ali ne dam se :D ali dobro godine su samo broj... elem salu na stranu, zivim u zemunu i kao sto i vecina vas zna zivot u nasoj zemlji je "boze smiluj se konacno" :D tako da jurim vec neko vreme sve moguce veze da odem odavde, ako ne da zivim bar da radim, ali od toga nisam jos leba video, pa evo i ovom prilikom pokusavam da se povezem nekako sa vama, ljudima vec koji su vec bili ili bi voleli da odu na brod i tome slicno... razumem se u racunare kako u hardver tako i u network, dakle administrator i inzenjer, zavrsen 4ti stepen srednje skole, vise uzaludne, saobracajna u zemunu :D, al dobro sta da se radi :D, al generalno radio bih sve, od kafe pusacice do voznje tog istog broha hahaha :D, sala.... iskreno muka mi je vise od trazenja posla po srbiji i da me maltretiraju i zajebavaju, pa bih voleo da sto pre odem, ako nista bar na razgovor :D... nadam se da mi neko moze pomoci jer ja ne vidim nacina vise :D

Dečaci, sudeći po vašim poslednjim komentarima, rekao bih da niste pročitali tekst kako treba.

Imate agencije po Beogradu, guglajte, a ako niste iz BG-a, siguran sam da će vas uputiti vama najbližim agencijama ili saradnicima.

Takođe, na sajtovima tih agencija postoje uslovi koje neko treba da ispunjava.

Pročitajte tekst još jednom, ovoga puta pažljivo. I molim vas nemojte više ostavljati vaše lične CVijeve.

Lep, mlad, simpatican. Trazi devojku za intimne momente a mozda i brak.

Sifra- ljubav je vecna.

Behemot, 27god, Vozdovac.

Za plesaca:

Kao plesac treba da ides na neki zajebani trening 2 meseca u L.A.-u.

Ali samo napred. Nisam video jos uvek nekog iz nasih krajeva da radi taj posao (najverovatnije zato sto mi Balkanci igramo uglavnom tako sto levom rukom drzimo pivo, ili zagrlimo curu, a desnu pomeramo gore-dole, sa stisnusnom pesnicom i bicepsom)

Ako ti budu prodavali pricu da mora da imas nekih 24 godina iskustva i sl, ne veruj.

Pola od ovih plesaca imaju pokrete kao bolesne rode.