Jump to content

Featured Replies

Ovaj lik sto je pisao teks vidi se da je clan nize posade ili kako ih ja Ovem boranije!!

Dok nije poceo da naviga nije ni znao kako izgleda brod,a ovdje pametuje kako su oficiri najveci foliranti.Pa druze da te pitam ko vodi navogaciju i vodi brod sig7rno od luke do luke dok ti ribas klozete ili gulis krtolu?!

Kad budes znao nesto vise o brodu onda se javi...

Mirno more

Gospodine, zaista nisam želeo da uvredim Vaš kapetanski čin.

Ne znam da li ste primetili da li je tekst pisan sa izvesnom dozom humora i možda bi to razumeli da ste pročitali knjigu ili dve u životu ili da ste ugasili TV kada su puštali vesti.

Želeo bih da napomenem svima da oficiri nisu najveći foliranti na brodu.  To su sjajni momci. Težak posao je u pitanju. Velika odgovornost. Bez zezanja.

Mirno more.

P.S. Nema potrebe za agresivnošču. Pogotovo ne preko interneta.  ;)

kako se zaposliti na kruzeru ali u masini jer to mi je struka.

Cao...zanima me gde bih mogla da se prijavim za rad na brodu kao sobarica,cistacica..Nesto tako...Koliko je potrebno poznavanje engleskog jezika? Puno pozdrava svima...;)))

• 2 weeks later...

Jel znate mozda iz cega se sastoji posao bebisitera? Kolika je plata?

sa koliko dece se otprilike radi?

Cao svima! VELIKI INTERVJU JE 16.6.2013. TRAZE FRIZERE,KOZMETICARE.PEDIKIR,MANIKIR,FITNES INSTRUKRORE ITD. SVE INFORMACIJE IMATE NA FB-U UKUCAJTE STEINER REGRUTACIJA SRBIJA.Nadam se da sam pomogla bar malo :-)

Gde se radi lekarski pregled u Beogradu? Moji sinovi već imaju ugovor sa PRINCESSOM i išli su u Budimpešto na lekarski pa neka zaguljena lekarka ih gnjavi, prvo ih slala kod kardiologa. Došli kući tu imaju negativan nalaz poslali mejlom,sada to neće da priznaje traži 24 časovvi holter ,dakle zeza ih mada oni su zdravi.sad sam mislio da odemo u Beograd na lekarski Pozdrav iz vojvodine

d. ruzica nadaskic, ocna bolnica revida, bistricka 22, na paliluli.

prvo mozete da se javite sestri mileni, da zakazete pregled. ali posto se niste registrovali, ne znam kako bih vam prosledio njen broj, necu ovde valjda da pisem neciji telefon...

pregled je 180 evra, i sve je gotovo za jedan dan, bez ikakvih cimanja, skoro sam ga radio..dr. nadaskic ima licencu da radi norwegian medical, koji je jedini validan na svim brodskim kompanijama, tako da tu nema greske....

verovatno su sinovi taj medical i radili u madjarskoj, jer u uglavnom u svakoj drzavi evrope ima po jedan lekar koji ima licencu za taj medical.

gledao sam sajtove nekoliko agencija za zaposljavanje, i uglavnom traze radnike od 20, cesce 21 godinu. mene zanima da li postoji neka mogucnost da se ja sa 19 godina, sa zavrsenim smerom turisticki tehnicar prijavim za neki posao u tom domenu, ali naravno, ako ne uspem da upisem fakultet. da li su regrutacije tacno odredjene, ili kad im zatrebaju radnici, oni prave regrutacije??

Reče bam-bam da na nekim engleskim brodovima možeš da radiš i sa 19 godina. Al' ne žuri. Bolje probaj da upišeš faks, to ti je moj savet.

Osim, naravno, ako ne možeš noćima da spavaš, goriš i sanjaš o avanturama tog tipa. Onda ti nema spasa. Na dobrom si putu.

Osim, naravno, ako ne možeš noćima da spavaš, goriš i sanjaš o avanturama tog tipa. Onda ti nema spasa. Na dobrom si putu.

Poezija.

• 4 weeks later...

da ima na brodu zaposlene udate zene?

• 2 weeks later...

Da li je neko bio na intervjuu 16 juna, za frizere, kozmeticare..., i da li neko mozda ide 18. avgusta, u hayat? preko Steiner agencije/akademije?

• 1 month later...

Postovani,

idem da radim na brod, imam 24 godine, apsolvent sam na Pravnom fakultetu u Beogradu, od jezika znam odlicno engleski i solidno ruski, pa me zanima koju biste mi Vi agenciju preporucili i koje poslove. Ja bih iskreno receno najvise volela da radim u nekom shop-u.

Pozdrav i u napred zahvalna. :):D

Postovani,

idem da radim na brod, imam 24 godine, apsolvent sam na Pravnom fakultetu u Beogradu, od jezika znam odlicno engleski i solidno ruski, pa me zanima koju biste mi Vi agenciju preporucili i koje poslove. Ja bih iskreno receno najvise volela da radim u nekom shop-u.

Pozdrav i u napred zahvalna. :):D

Imas Safe cruise i Sea agency (kucaj na Googlu) u Beogradu,EP Zagreb i Kouzon Makedonija ..pa vidi posalji prvo e-mailom svoj CV i propratno pismo pa ce ti oni dalje reci sta i kako, ja uskoro palim da radim kao Bartender...ako bude ok planiram da se vratim NIKAD
  • 3 weeks later...

Pozdrav svima! Da li mozda neko zna o pozicji fitnes instruktora/personalnog trenera, preko Steiner-a? Bilo kakve info, posto niko nista KONKRETNO o tome ne pise ni na jednom forumu. Imam 25 godina, zavrsio fakultet sporta i fiz.vaspitanja. Pozdrav i hvala unapred!

Zanima me kako prolaze plesaci na brodovima i kolike su im plate? Pozdrav

da ima na brodu zaposlene udate zene?

o da i te kako ih ima.

Zelela bih da se prijavim za rad na brodu u kazinu. Imam iskustva sa slot aparatima i ruletom, ali blackjack, dice itd. ne znam. Interesuje me da li postoje neki vid obuke, kurseva za to pre odlaska na brod. I da li neko vec ima iskustva sa radom u kazinu, pa da mi malo objasni kako se tamo radi...

Unapred hvala...

Zanima me kako prolaze plesaci na brodovima i kolike su im plate? Pozdrav

Moze li mi iko pomoci ? Prosla sam glavni intervju, dobila poziciju bar waiter-a na Royalu, i od tada nemam apsolutno nikakve informacije... U agenciji naravno ne znaju nista, pa sam razmisljala da kontaktiram kompaniju direktno, ako je to moguce. Ako neko ima slicna iskustva neka se javi

kontaktiraj.. ali budu svesna da se čeka..

Behemot je čekao 6 meseci, čini mi se. Samo da se dokopa interneta, javiće..

Ima jedna stvar koja me buni. Da li je potrebno imati radnog iskustva u bash tom poslu za koji aplicirash ili postoji obuka ili treninzi? Recimo assistent waiter, itd..
Ne znam kako je za ostale poslove, ali znam da se za posao konobara, šankera očekuje da imaš iskustva. Moja prijateljica ima u Novom sadu agenciju za angažovanje radnika na brodu raznih profila. Ako te zanima, mogu ti poslati kontakt telefon.
ma za posao konobara na brodu, realno, nije neophodno nikakvo iskustvo...i uglavnom i idu ljudi koji nemaju nikakvo iskustvo, nabave par preporuka i nauce kako da postavljaju sto...pa to bar nije tesko..pogotovu sto na brodu nikad odma i ne postanes konobar, vec prvo asistent, pa vremenom, kad se naucis, prodjes obuku i dril, dobijes vecu poziciju...ista je prica i za konobare za sankom...u vecini kompanija uglavnom i polaze od pretpostavke da niko ne zna nista, pa te bukvalno sve ispocetka uce...slicna je prica i za kuvare...odlaze ljudi bez ikakvog znanja, prvo seckaju tamo, mesaju supe, prave salate, a vremenom, ako se pokazu dobrim, i nauce recepte koji se vrte po brodovima, postanu neki kuvari...sobarice takodje, ne treba nikakvo iskustvo, malo laznih preporuka i to je to...radnici u prodavnicama, fotografi, takodje ne moraju da imaju nikakvo iskustvo, sve ce tamo nauciti...cak i recepcionari i ljudi sto rade na tim customer service pozicijama, ne treba da imaju neko iskustvo rada u hotelima, mada, pozeljno je da su imali neke poslove gde je bitna komunikacija sa ljudima, jer ce njima biti lakse..nemate predstavu na sta se sve ti putnici zale, i kako umeju da budu neprijatni ( krvav je to posao)..takodje, iskustvo nije potrebno ni ljudima koji se brinu o deci (tzv. youth department)...cruise staff su ljudi koji zabavljaju putnike tokom dana, organizuju razne igre, zanimacije tombole itd.. takodje mogu da dobiju posao samo na osnovu fingiranih preporuka, ali naravno, podrazumeva se da su ti ljudi dobri zabavljaci, i da su odlicni u komunikaciji sa ljudima...e sad, evo nekoliko pozicija za koje je potrebna diploma iz te oblasti, iako iskustvo isto, manje vise, nije potrebno...to su maseri, kozmeticari, frizeri, fitnes treneri, sportski animatori, lekari(poznato je npr. da na brodove idu samo losi lekari, koji ne mogu da nadju posao na kopnu), medicinske sestre, tehnicko osoblje ( IT inzenjeri, inzenjeri za klimatizaciju, za motor, razni masinski tehnicari, elektricari, stolari..)...takodje, obavezna je diploma i za mornare, i naravno oficiri moraju da prodju ceo put od kadeta pa nadalje...poslovi za koje je mozda i najbitnije iskustvo su krupijei u kazinu, i sankeri, kao i tzv. denseri ( oni zabavljaci koji uvece ucestvuju u predstavama za putnike, gde igraju, pevaju, ili oboje)...sve ostalo moze da se radi uz fingirane preporuke, i naravno da prodjes na intervjuu heheheh..i naravno, ovih nekoliko pozicija za koje je neophodna diploma iz te oblasti, pa se racuna da to znas da radis

E ovako posto si napisao da plesaci rade svega 4 do 6 sati dnevno i da samo ko nije plesac moze da bude ljubomoran na njihovo radno vreme, a verujem i zaradu naravno podrazumeva se da radi neki drugi posao na brodu, zanima me jel postoji mogucnost da se iz Srbije ode na brod i dobije posao plesaca ili pak ako moze naziv neke agencije koja nudi zaposlenje tog tipa. Hvala unapred ;)

Druze kako ja mogu da dodjem do tvoje prijateljice iz novog sada. duze vreme jurimo ja i verenica pravu kombinaciju za brod ali nikako da nas pozovu. dobili smo pozive samo za cleaner a o staff pozicijama mozemo samo da mastamo... ukoliko bi mi dao kontakt telefon bio bih ti vrlo zahvalan... :) Milos

Postovani,

imam par pitanja i molim da mi sto pre odgovorite.. Preko agencije EP sam konkurisala za rad na brodu pre mesec dana i juce su me obavestili da sam dobila posao kao Brand Standards Inspector i da mi je ukrcaj za manje od 20 dana na brod Carnival. Cena za kartu 850 eur. Nisam imala intervju. Treba da obavim lekarski pregled sto pre.. Sta Vi mislite o tome?

Pozdrav,