Jump to content

Featured Replies

Posted

Треба накратко да одем до Талина (од 3. до 5. новембра) па ме занима која ми је најбоља варијанта из Београда?

Сви летови су, колико сам видео, са преседањем и вишесатним џоњањем на аеродрому, а на крају изађе преко 200 евра, па ме занима има ли нека јефтина варијанта било којим превозним средством? Хвала.

Znam da moze Budimpesta - Weeze - Tallin jer sam uzimao za neku drugaricu.

E sad, procesljaj datume ali koliko vidim moze da se uklaviri za 100njak evrica povratno.... Plus 29 za Budimpestu...

Pa ti vidi jel se isplati to planinarenje...

Ogradjujem se od uklapanja letova, stvarno nisam pogledao..

Secam se da je Bremen-Talin-Bremen bio prosle zime 24e povratna i da su letovi bili utorak-petak valjda....i uklapali se sa Bergamo-Bremen ali za povratak valjda bilo nesto kilavo.

Mozda kombinacija sa vozom....tu ce ti pomoci ljudi koji putuju istim...

• Author

Znam da moze Budimpesta - Weeze - Tallin jer sam uzimao za neku drugaricu.

E sad, procesljaj datume ali koliko vidim moze da se uklaviri za 100njak evrica povratno.... Plus 29 za Budimpestu...

Могуће да је питање глупо, али како и где се могу наћи такве цене? Мени то звучи као да се иде на бициклу  ;D

www.ryanair.com

A probaj i druge kombinacije, ukljucujuci i www.wizzair.com, npr:

Beograd-Stokholm(Wizzair), Stokholm-Talin(Ryanair)

Budimpesta-Frankfurt Hahn(Wizzair), Frankfurt Hahn-Talin(Ryanair)

Mozes i neku kombinaciju do Rige, preko Wizza i Ryana, pa odatle busom do Talina. Bese neki ekstremno jeftini autobuski prevoz izmedju ta 2 grada, ne secam se sad imena kompanije.

Vidi kako se uklapaju satnice, datumi, gde je najbolja cena, pa ces upecati nesto valjda ;) I ne ide se biciklom, vec avionom ;D

Najbolja varijanta ti je, kao što reče Draganče, Beograd - Stockholm (Wizzair), Stockholm - Tallinn (Ryanair), ali ako se odlučiš za varijantu preko Rige ili Vilniusa, imaš simpleexpress.eu - tu ti je prvih 5 karata na svakoj liniji po ceni od 3€...

Srećno! ;)

E,da sreca pa Dragance pomenuo...

moze i Bg-Skavsta ali kada sam njima trazio bilo nesto krvnicki skupo. Tipa, Beograd-St.Skavsta 10.490din u pravcu... znam da je to tada bilo skuplje nego da se islo redovnim linijama. Ako se situacija na toj liniji popravila...idealno.Stedi se 30e za Budimpestu a i dosta vremena.