Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav drugari!

Jel neko zna dali je zaista obavezna potvrda rezervacije 48 sati pre leta i ako jeste kako se to radi???

Prvi put letim sa Jat-om i pokusavam da skontam kako da potvrdim let ali mi ne ide lol  :-[

Ako neko zna bila bi zahvalna na pomoci posto letim sutra i bas me brine ovo :(

Unapred hvala  klanj::

Pozdrav drugari!

Jel neko zna dali je zaista obavezna potvrda rezervacije 48 sati pre leta i ako jeste kako se to radi???

Prvi put letim sa Jat-om i pokusavam da skontam kako da potvrdim let ali mi ne ide lol  :-[

Ako neko zna bila bi zahvalna na pomoci posto letim sutra i bas me brine ovo :(

Unapred hvala  klanj::

Nemam pojma da li je obavezno kod njih, ali pre, kad je moralo kod drugih kompanija, procedura je bila ta da ih pozoves telefonom i kazes da hoces da potvrdis let. Probaj to.

• Author

Hvala jms_uk :)

Sad sam ih zvala i rekose mi da u principu to nije potrebno da se uradi ali bi bilo pozeljno ha ha ha

:pivoooo:

Који су они цареви. Па ја сам убеђен да запослени међусобно не комуницирају.

Zadnje dve godine svaki mesec kupujem karte za jednu osobu i to preko Jat-a, i nikada do skoro nisam obraćao pažnju šta piše u poruci koja dolazi uz kartu. Prošli mesec sam to primetio misleći da je nešto novo, a onda sam uzeo da listam sve prethodne karte i na svima je pisalo isto. Osoba koja je putovala nikada nije imala problem, a ni ja koji sam u tom periodu 5 puta leteo sa njima...