Jump to content

Featured Replies

Posted

TRAZI SE DRUSTVO ZA PUTOVANJE PO JUZNOJ AMERICI. Polazak u januaru 2013.g. ili februaru, ostaje se 30-tak dana.ITINERER :

PERU: Lima 3-4 dana / Avion - Cusco, voz + Bus-  Macu Picu 3 dana/ Puno,- Titicaca -Copacabana 2 dana/ BOLIVIA: La Paz 3 dana. CHILE: Lux. Busom preko Atacame : Arica 1 dan/ Antofagasta 2 dana/ Valparaiso 2 dana/ Santiago 4 dana/ Busom - ARGENTINA

preko Anda do Mendoze 2 dana/ Cordoba 2 dana/Rosario 2 dana/ Buenos Aires 4 dana/ brodom za Urugvaj - Colonia de Sacramento i Montevideo 2 -3 gana/ Avion za Paragvaj - Asunsion 1 dan/ Itaipu hidrocentrala i  Iguasu vodopadi. Avion za Sao Paolo ili Rio i nazad kuci. Napominjem da su trasa i kompletan itinerer do detalja isplanirani.Putovanje je bez posredovanja agencija u sopstvenom aranzmanu, odsedanje po hostelima, hotelima i kod prijatelja. Godine nebitne, pozeljno znanje Spanskog ili Engleskog jezika. Napominjem  da imam iskustva u Inter-kontinentalnim avanturama : Cela Sev Amerika, Mexico, Canada, Kairo,Singapur i Hong Kong, Rusija, Tajland, Cuba, Brazil, Argentina ...  Postoji mogucnost  spusta biciklom "putem smrti" u Boliviji od Coriosa do La Paza 64 km.Konstantan spust sa 1500 m visine. Zainteresovani mogu da se jave na I maile ili telefon 063 263 193 Slobodan M. - Pancevo.

• 3 weeks later...

Vize ti trebaju za Boliviju, Paragvaj i Brazil (ako imas srpski pasos), a na drugo pitanje ti mora odgovoriti slobodanfm55...

• 1 month later...

Dogovorili smo se Slobodan i ja,tako da nas ima dvoje potvrdjenih.

Jel ima jos neko za ovo putovanje da nam se pridruzi???

Ide se Peru,Cile,Bolivija,Argentina i Urugvaj malo smo izmenili itinerar.Nista tamo nije fiksno,koliko gde nam se svidi ostajemo duze ili kace na tom mestu.

Pa otprilike bi kostalo od 2200-2500eu sve za celu turu ukljucujuci i avion,hrana,ture po mestima,unutrasnji prevoz,spavanje po guesthausima,hostelima i hotelima.Tura bi bila oko 35-39 dana,ipak ne obilazi se malo 5 zemalja i puno interesantnih mesta kroz sve to.

Slobodan je sve osmislio,okvirno sto neznaci da moramo da se pridrzavamo na to.Idemo i ako valja ostajemo 1-2 dana plus ako nam nije interesantno idemo na sledecu destinaciju.Ima tu svega i svacega da se dozivi.

Vize ne trebaju,osim za Boliviju koja moze da se dobije tamo. (Paragvaj i Brazil ne idemo,mala promena) Obilazi se Peru,Cile,Bolivija,Argentina i samo 2-3 dana Urugvaj.

Za Bolivijsku vizu tu kod nas treba da se vakcinise za zutu groznicu i ta potvrda od lekara ti treba pri dobijanje vize.

Ako ste voljni za druzenje,slobodno nam se prikljucite.Bice interesantnije za sve  :)

Avio karta kupljena.

Polazak Rim - Lima 20 Januara

Povratak Buenos Aires - Rim 27 Februara, cena 888eura ukupno preko www.kayak.com

Do Rima povratna iz Beograda 131eu.

Ako se neki odluci da se pridruzi meni i Slobodanu na ovo interesantno putovanje,dobrodosao je.

• 4 weeks later...

Promenili smo termin i avio karte zbog zdravstenih razloga.Novi polazak 3 februar a povratak 13 mart.

Ako ima jos neko da nam se pridruzi,dobrodosao je da ide sa nama  :)

• 2 weeks later...

Imamo treceg supatnika,prijavio se jos jedan momak koji ce da nam se pridruzi na ovo putovanje.Ako ima jos neko zainteresovan,iako termin polaska 3 februar se priblizava jos nije kasno da nam se pridruzi.

Jedan je zivot! :)

dodje mi da napustim posao da krenem sa vama :blob:,imam pare i zelju da idem samo nemam slobodno u ovo do ba godine,da je leto ili prolece isao bih 100 posto

• Author

VELIKA JUZNOAMERICKA AVANTURA Peru,Bolivia, Cile,Urugvaj, Argentina - Patagon. 03.feb-14 mart 2013

Pozdrav svima koji su se interesovali i javili. Toni iz Ohrida, Nikola iz Pazove i Sloba iz Panceva krecemo u

nedelju, u Limi smo 04 februara i onda idemo dalje.

Pozdrav drustvu iz Lime, potrazite nas u Mirafloresu, bicemo tamo par dana. Karte smo kupili preko Kayak.com Beograd - Rim - Madrid - Lima  JAT i AIR EUROPA. Povratna karta je od 686 Eura pa do 986

zavisi od vremena kada se bukira. Povratak iz Buenos Airesa.

Pozdrav svim clanovima Kluba putnika Srbije 

Zvuci fantasticno. Steta sto nemam para. Mada bi ta tura sto se mene tice isla preko Akonkagve.  :)

Lepo se provedite i pisite.

• 1 month later...

Momci kako je bilo:)? Ja trazim saputnika za tako neku avanturu u novembru=) Idem na work & travel u Ameriku pa bih volela da se spustim u Juznu samo mi jos drustvo fali;)

Momci kako je bilo:)?

Vidi se da ne pratiš forum. :) Gle šta si propustila:

2. dan  Utorak 05 feb. 2013

Drugi dan smo u Limi. Troclana ekipa je stigla i obilazi prirodne i kulturne znamenitosti peruanske prestonice. Jos sutra smo tu pa onda idemo na jug. Za Nascu i Areqipu, sto je

nekih 1025 km. Tu planiramo 2 - 3 dana kanjon Colco i pogled na kondore sa vrha kanjona.

Posle oga idemo u Cusco, Macu Picu i dalje.

pozdrav svim prijateljima kluba putnika Srbije.

Antonio, Nikola  i  Slobodan.

• 3 weeks later...