Jump to content

Featured Replies

Posted

Mogu uzeti godišnji tek od 20.10. max 10 dana.

Ima u ponudi jako puno povoljnih aranžmana Pariz,Italija bilo koji deo,Prag,Istanbul,Barselona...Mada sam otvorena i za sve ostale destinacije.

Ne plaća mi se dodatno za jednokrevetni ležaj tako da ako ima neko ko voli i može tada da putuje... pijjj

Nemam nikakvih uslova,svako ko želi ili vas ima više je dobrodošao :blob:

ja imam isto godisnji odmor od 20.10..ne znam gde da odem..Istanbul me najvise privlaci u tom periodu.

• Author

Odlično :) Vidim ima aranžmana 6 dana autobusom za nekih 150 evra,ali ako si avanturistički nastrojen/na ja imam poznanika u Istanbulu koji bi mogao da nađe smeštaj možda jeftinije,pa da se ide u svojoj varijati ili kako god...Meni je svejdeno,autobus,avion,samo ne volim da bacam pare na nepotreban luksuz kao što su hoteli sa puno zvezdica :roll:

• 2 weeks later...
  On 9/22/2012 at 5:40 PM, Leda said:

Ima u ponudi jako puno povoljnih aranžmana Pariz,Italija bilo koji deo,Prag,Istanbul,Barselona...Mada sam otvorena i za sve ostale destinacije.

Ne plaća mi se dodatno za jednokrevetni ležaj tako da ako ima neko ko voli i može tada da putuje...

Ako zelis BAS preko agencije, imas ih koje spajaju putnike za istu destinaciju, tako da ovi ne placaju nikakvu nadoknadu shto sami idu na put. Znaci, nisu sami u sobi, vec je sa nekim putnikom/cima dele (u zavisnosti da li je 2krevetna, 3krevetna itd).