Jump to content

Featured Replies

Posted

U subotu, 29. septembra, idemo u šetnju po Fruškoj Gori, koju ćemo završiti u Karlovcima na Grožđenbalu. Ako ste raspoloženi da nam se pridružite, nalazimo se u 11h kod lokomotive u Novom Sadu, odakle hvatamo bus za Paragovo. Ne znam koliko ima da se ide, ali svakako više sati :)

Za svaki slučaj, moj broj je 063 379 366.

Smatrajte se pozvanim flowers::

ja bih trebala za vikend biti u vikendici na Fruskoj gori, Tibor i Lazar bi trebali znati gde je to, pa bi bilo lepo da svratite i da se malko okrepite:)

Vidimo se u subotu!

Možemo svratiti do Maje, malo je veći krug, ali nije strašno. Trebalo bi da bude lepo vreme.  ;)

Da ne bude da nisam rekla, dolazim ja + nekoliko stranaca, i možda koji domaći.  zvizhd

i ja bih se pridružila možda u nekom trenutku, pa Lazare ili Marko, očekujte poziv...  :D

• 1 year later...

Ima li neko nameru da ponovi ovo i ove godine? :)

18-21. Septembar, a program za vikend je sledeći:

Subota: 

20.00 ТО Карловачани - концерт
20.30 ТС Ла банда - концерт
21.00 Легенде - концерт
22.30 Музика доброг расположења - Новосадски биг бенд

Nedelja:

18.00  Лицидерско срце - дечији тамбурачки фестивал
19.30 Дечји ТО Лира - концерт
20.00 ТА Зоруле - концерт
21.30 Свечано затварање
СЛЕДИ Под сјајем звезда - концерт Александар Дујин оркестра

• 2 weeks later...

Hmm, a petak ili nedelja?
I ja baš nisam sigurna da se 100% sećam rute, ali išlo bi još par avanturista kojima to baš i ne smeta  zvizhd

Rado bih se priključila, ali imam već dogovorenu radnu akciju za subotu, ali kada završim bilo bi lepo sresti vas na Grožđebalu :)

Tj. zbog kiše u subotu i nekih dešavanja u petak, ljudima koji bi pošli sa mnom i meni odgovara samo nedelja. Mada može i po kiši u subotu  ::crazy:

Evo, čisto ako neko odluči da se pridruži u poslednjem trenutku. 

Krećemo danas (subota) na Popovicu busom 74. u 13:55, sa ž stanice ili sa Lutrije, pa peške do SK. Ide nas recimo 5-6, malo stranci, malo lokalci. Mapa, i dobro raspoloženje obezbeđeni.  :mah: