Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li ima nekog zainteresovanog da ide neki od narednih vikenda(petak-nedelja) do Beča,ja idem sa drugarom pa nam fali još neko da podelimo troškove prevoza..

Meni deluje interesantno. Jel ste pronasli smestaj (pretpostavljam 2 nocenja)? Koliko orijentaciono izadje prevoz i smestaj?

• Author

Mi imamo smeštaj kod drugara..a otprilike ima po hostelima za 20-ak eura noć..

a prevoz za 4-oro bi bio po oko 50-ak eura..

ja bih išao možda sledeći vikend,dok je još lepo vreme..

I meni bi odgovarao naredni vikend, al ovaj moj ortak bi pre preko agencije jer mu je priblizno ista cena.

Jbg, a meni je bas ova vasa varijanta interesantnija.

Da li se vas put u Bec vec desio?

ja sam zainteresovana ako je u pitanju ovaj vikend 20-ti okt.

petak-nedelja

• 4 weeks later...

Zdravo  :)

Da li još važi ponuda? Odakle krećete? Ja sam iz NS-a.

Planirala sam put u Beč svakako ovaj vikend (9. 10. 11. 12.), pa mi palo na pamet da potražim ako neko nudi prevoz jer nisam našla ekipu. Ponedeljak bi trebalo da je neradan -> produženi vikend  :banana: Imam smeštaj i pošla bih najranije sutra (petak) oko 17h, a vratila se najkasnije u ponedeljak u 22h.

Zdravo  :)

Da li još važi ponuda? Odakle krećete? Ja sam iz NS-a.

Planirala sam put u Beč svakako ovaj vikend (9. 10. 11. 12.), pa mi palo na pamet da potražim ako neko nudi prevoz jer nisam našla ekipu. Ponedeljak bi trebalo da je neradan -> produženi vikend  :banana: Imam smeštaj i pošla bih najranije sutra (petak) oko 17h, a vratila se najkasnije u ponedeljak u 22h.

Imaš trenutno promociju Austria Airlinesa, povratna do Beča je 74€.. Ja kupio pre neki dan.