Jump to content

Odlican pretrazivac low-cost kompanija (fleksibilni datumi, destinacije itd.)

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Dugo citam putopise sa ovog sajta ali sam se tek sada dosetio da postoji i forum :). Zeleo sam da skrenem paznju svih onih koji ne znaju kuda ili kada ce da lete ali znaju da mora biti jeftino - da postoji Azuon, pretrazivac u vidu desktop aplikacije koji pretrazuje 30 najpopularnijih evropskih low-cost aviokompanija. Demo verzija je besplatna, a moze se dobiti i besplatni kupon ("voucher code") za mesec dana preko kontakt linka na websajtu www.azuon.com.

Oboje

Jasno mi je da variraju cene i da se menjaju. Da li postoji neki jednostavniji nacin pracenja cena ? Poludela mi glava od listanja sajtova i bacanja sa linka na link... Neki,bilo kakav savet je dobrodosao.

Ja koristim Azuon. Program se placa, ali postoji besplatna demo verzija koja daje put i cene, pa bar znas da postoji let po toj ceni i na toj destinaciji, pa ga pronadji sam na neki drugi nacin. Po meni, najkorisnija opcija koja ga razlikuje od standardnih pretrazivaca je da moze da se ukljuci neki krug oko polaznog mesta i destinacije, pa ako trazite let iz Beograda moze da se podesi da automatski trazi i iz Temsvara, Budimpeste, Zagreba, Osjeka... Takodje mozete da stavite kao destinaciju recimo Mediternaska ostrva, pa prema tome ispanirate odmor. Recimo kad pronadjete let do Sicilije za 20 e, naprasno odlucite da odete bas tamo :)

Da ne bude da samo hvalim, mana je da program ne pretrazuje "obicne" avio kompanije. Skoro mi se desilo da izbaci skuplju varijantu za Beograd - Marsej nego sam Air France. Ili da ne nalazi ni jedan nacin da se iz Beograda stigne do Kolumbije....

Zato uvek proverim i na Momondu...

• Author

postojeci korisnici su dobili nekoliko besplatnih kodova koji se mogu zameniti za besplatne naloge preko sign up stranice na azuon.com. evo mojih kodova, ko prvi njemu djevojka :)

7P91GQ

ZN27OX

7G6E8T

3D8FIE

3U6JTL

AIKPAA

2J6DFB

1JMXWO

YFV7G6

98KKAJ

Hvala! Iskoristio sam jedan od ovih vaučera, reci mi, jel' on važi samo mesec dana?

• Author

da, mesec dana. ali se isplati kupiti account za 1 godinu, novac se vraca visestruko vec prilikom prvog bukiranja nekog jeftinog leta kojeg ne bi nasao preko npr. skyscannera :).

Kako funkcioniše ovaj Azuon? :o Ubacila sam jedan onaj tvoj kod i registrovala se na mesec dana. Probam da downloadujem aplikaciju, sacuvam na desktop i kad hocu da instaliram, kaže: Windows cannot open this file. Isto mi se dešava i kad odem na Try demo. Ne mogu da ga instaliram.

P.S. Meni www.momondo.com daje samo nacionalne avio kompanije, recimo ukucala sam Beograd - London (Luton), nije uopšte prikazao Wizz nego Lufthansu, Austrian... Isto i za Stokholm, npr. A, kao pretraživač je low-cost letova. Kako vama radi?

Hvala ti, ovako je uspelo!

Meni i ovako kaze windows has encoutered problem and it needs to close. Zasto? :102:

Sinem i kaze:

"None of the products that are addressed by this software update are installed on this computer. Click Cancel to exit setup."

Ja sam vec nesto instalirao od tog frameworka, dal vrziju 4.0 bese.

• Author

ako imas .NET 4.0, edituj Azuon/bin/Azuon.exe.config fajl ovako:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

<configuration>

<startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">

<supportedRuntime version="v2.0.50727"/>

<supportedRuntime version="v4.0"/>

</startup>

<system.net>

<connectionManagement>

<add address="*" maxconnection="10"/>

</connectionManagement>

</system.net>

</configuration>

probaj i da uninstall sve do sada sto si instalirao i da ponovo skines

www.azuon.com/downloads/Azuon.msi

Hmmm, nisam bas vican za programiranje...Kako to da odradim? Sad kad skinem exe file, stoji mi ona bela ikonica bangava, kao pita me kojim programo da je otvorim. :shockkk:

• Author

Ne treba da menjas .EXE fajl, vec .EXE.CONFIG (npr. u Notepadu). Medjutim, verovatno je lakse da jednostavno uninstall sve sto imas, download novu verziju za www.azuon.com/Azuon.msi, i pokusas da je instaliras.

To sto su vecina ovih kompanija LCC, ne znaci da ce i [uvek] biti jeftiniji...

Aer Lingus, Air Berlin, AirAsia, airBaltic, blu-express, Blue Air, easyJet, Germanwings, Iceland Express, jet4you, Pegasus, NIKI, norwegian, Ryanair, SkyExpress, smartwings, SpringAirlines, SunExpress, Tiger Airways, transavia, TUIfly, Vueling, WOW air, Wizz Air, Wizz Xclusive, Air Arabia, Air One, Thomson, Volotea, Monarch, Jet2.com, eurolot.

• 2 weeks later...
  • Author

Dakako da ne znaci! Ovo nije thread o Konacnom Resenju za Nalazenje Najjeftinijeg Leta, vec samo  mala referenca ka jednom vrlo fleksibilnom pretrazivacu letova (npr. ne moras znati datum putovanja, ni kuda/odakle zelis da ides) sto jos uvek nema online za dzabe. Vrlo cesto Azuon iskopa jeftiniju kombinaciju od svih pretrazivaca online kao npr. Skyscanner, narocito za letove unutar Evrope (kao kontinenta) i okoline.

Ne znam kako vi to, al meni skyscanner nikad nije izbacio nesto povoljno kad sam uporedjivao. Kayak ga sije. :stop:

Ili ja ne znam kao se to radi. ;D

Ima li jos ovih besplatnih kodova?

hvala

postojeci korisnici su dobili nekoliko besplatnih kodova koji se mogu zameniti za besplatne naloge preko sign up stranice na azuon.com. evo mojih kodova, ko prvi njemu djevojka :)

7P91GQ

ZN27OX

7G6E8T

3D8FIE

3U6JTL

AIKPAA

2J6DFB

1JMXWO

YFV7G6

98KKAJ

To sto su vecina ovih kompanija LCC, ne znaci da ce i [uvek] biti jeftiniji...

Ja sam te sto puta do sada pitao da izlistas nekoliko sajtova na kojima pretrazujes ali ti i dalje glumis crnog maga odbijajuci da podelis ezotericno znanje...

Ja sam te sto puta do sada pitao da izlistas nekoliko sajtova na kojima pretrazujes ali ti i dalje glumis crnog maga odbijajuci da podelis ezotericno znanje...

:D crni mag :D

ita matrix, skyscanner, expedie, t-city, edreams [ova tri x gomila raznih zemalja] - sve sam to vec pomenuo - i sve to imas i na ovom forumu.

Ono sto nisam su neke skripte koje nisu javno dostupne - na privatnim serverima.

:D crni mag :D

Ono sto nisam su neke skripte koje nisu javno dostupne - na privatnim serverima.

• Author

Ima jos nekoliko, eeeeee, lubenica, luuuubenica!

NXP7YU

213I3N

Z6Z68V

M0D3L2

9ZA9VT

Azuon je veliki crni mag :D.

OPET KASNIM.  MOZE JOS KOJI????:cry22:

Ima jos nekoliko, eeeeee, lubenica, luuuubenica!

NXP7YU

213I3N

Z6Z68V

M0D3L2

9ZA9VT

Azuon je veliki crni mag :D.

O TI VELIKI CRNI MAGU